BlancOne CLICK, продукт за избелване на зъби
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Мечтана и желана Холивудска усмивка с продукти за избелване на зъби

Каква нова технология за избелване на зъби ще представи BG LIGHT на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 до 31 май?

Акцентът тази година попада върху италианските продукти за зъби Blancone®. BG LIGHT като представител на италианската фирма IDS S.p.a за всички продукти на марката Blancone®  е участник в предстоящето изложение БУЛДЕНТАЛ 2024. Мястото на което може да я намерят посетителите е зала 2, щанд А2.

Италианската фирма IDS провежда водещи изследвания и представя иновативни, стоматологични материали в областта на денталната медицина от 1947 г. насам. Дейността на компанията винаги е била фокусирана върху качеството на продуктите и иновациите, за да осигурят възможно най-високо удовлетворение на денталните специалисти.

Благодарение на повече от 70 години опит в ежедневните нужди и проблеми на съвременната стоматология, IDS продължава да проектира и постоянно да подобрява продукти с наистина отличителни характеристики.

В днешния глобален пазар IDS вече предлага най-добрата си линия Blancone® на международните пазари с изключителен размах.

BLANCONE CLICK

Избелването на зъби, което напълно променя Вашата практика!

Иновативната BlancOne технология спомогна за разработването на BlancOne CLICK, един революционен продукт за избелване на зъби; той е бърз и може да се комбинира с почистване на зъбен камък. Идеален е за първи стъпки в избелването, може да бъде повтарян на през 3-6 месеца.

  • ефективен при ниска концентрация
  • без гингивална бариера
  • ефективен само за 10мин.
  • без болка и чувствителност
  • достъпни и подходящи за честа употреба

Интензивно избелване, деликатно към вашите зъби, бързо и ефективно, с неизбежен WOW ефект!

BLANCONE ULTRA+

BlancOne ULTRA+   представлява белота „отвъд границите“ на познатото кабинетно избелване.

Прилага се 3 пъти х 8 мин. в едно посещение. Постига се впечатляващо избелване!

Необходима е гингивална бариера.

BlancOne ULTRA+ е избелващ гел за зъби на основата на 35% хидроген пероксид и фотоактиватори за достигане на бърза фотохимическа активация при облъчване с подходящ източник на светлина.

(BlancOne ULTRA+ представлява система за избелване като медицинско лечение , предназначена за употреба само в стоматологичен кабинет от дентални професионалисти.

BG LITHG е производител на стоматологична техника с над 30 годишна история, с начало през 1990. Продуктовата гама включва разнообрание от апарати за фотополимеризация и избелване на зъби под търговската марка BLUEDENT, известна на стоматолози от над 110 страни в света. Предлагат избор на различни модели за постигане на отлични резултати в ежедневната работа на стоматолозите за пълна удовлетвореност на всеки индивидуален пациент. Благодарение на богатия си научен и производствен опит, както и постоянните инвестиции в развойна дейност, BG LITHG  се утвърждава като един от най-големите производители на стоматологична техника в Европа, лидер в бранша.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА