Българското изложение събира над 180 участници през тази година
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

От 29 до 31 май международният формат превръща София в ключова дестинация за бизнеса от медицинския, денталния, дерматологичния и естетичния сектор.

От 29 до 31 май Интер Експо Център отваря врати за 58-ото издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Международния формат събира в София над

180 директни изложители от България, Румъния, Турция, Полша, Словакия, Италия, Франция, Китай, Южна Корея и Пакистан. По този начин изложението превръща българската столица във важна дестинация за специалистите и бизнеса от медицинския, денталния, дерматологичния и естетичния сектор.

Над 800 бранда ще открият посетителите от България и чужбина в залите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Сред тях са: решения при медицинските технологии, лабораторно оборудване, ортопедията, рехабилитация, офталмологията, дентално и зъботехническо оборудване, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални кабинети и клиники, продукти за орална хигиена, диагностични и терапевтични апарати, филъри, продукти за лице и тяло, лазерни технологии.

Билетите за посетители са достъпни на iec.urboapp.com и на касите на Интер Експо Център.

Паралелно с това за всички посетители на изложението са достъпни тематичните зони GREEN LINE и ANTI-AGING LIFESTYLE, които разкриват нови възможности и перспективи за сегментите на поддържането на здраво тяло, хранителните добавки, козметичните съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти, бази на козметиката, суперхрани и др.

Изложението се провежда в три от залите на Интер Експо Център

Какво ще открием в съпътстващата пограма?

Участници са изложители от 12 държави

По-наситена отвсякога. Такава ще бъде съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Първото издание на Форум за женско здраве, CAD/CAM – технологии, денталното здраве, авиомедицина и Златният час в спешната медицина, рак на гърдата, диабет, иновации. Темите са сред акцентите на над 90-те лектори и презентатори – участващи в десетките събития през трите дни.

Съпътстващата програма включва десетки събития

Динамичната съпътстваща програма ще стартира още с отварянето на вратите. Обект на интерес е събитието за CAD/CAM – практиките. В него специалистите, благодарение на DENTIOS, ще разберат повече за денталните възстановявания. Парарелелен лекционан панел на АТ ДЕНТ с демонстрации наживо, ще представи най-новите тенденции в денталната медицина. В същия ден Фондация „Първите три минути“ организира практически Basic Life Support-уъркшоп. 

В Семинарната зала на Палата 1 ще бъде представена металокерамиката Ултрапалин. „Това ще се случи за първи път в България“, поясняват от Лина Дентал. Денталното здраве е акцент на събитие в ранния следобед. BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY реализира събитие за възможностите, които ароматерапията предоставя за денталното здраве. А ако искате да научите повече за хипохлорната технология в медицината, събитието на Clinisept+, стартиращо в 15.00 в Семинарна зала, е форматът, който е добре да посетите.

Втори ден

Началото дава Презентационният форум на Медицинския колеж „Йорданка Филаретова”. Сред акцентите са: ароматерапията, превенцията на травматизма във футбола, авиомедицината и Златния час в спешната медицина, ортодонтските модели, денталната практика, дихателните заболявания, наночастиците, ракът на гърдата и др. Паралелно, в зала Вихрен, специалистите разбират повече за имплантите с имедиантно натоварване в периимплантологията. Организатор е Biotech Dental Bulgaria..

Заключителният Ден 3 на изложението

Форум за женско здраве ще се проведе на 31 май

24 специалисти от различни специалности ще събере в зали Витоша и Родопи Форум за женско здраве (билети са достъпни ТУК). Събитието организира екипът на медия Момичетата от града, в партньорство с Интер Експо Център. Програмата в зала Витоша е разделена на 4 панела: „Онкология“, „Сексуално и репродуктивно здраве“, „В равновесие“ и „Отвъд границите“. В зала Родопи акцентът е върху менопаузалния преход и хормоналните терапии, безкръвното решение на разширените вени, бременността, репродуктивното здраве, семейното планиране, рефрактивната хирургия, грижата за очите и др.

През същия ден, в зала Вихрен, над 10 специалисти ще представят поредица от лекции, насочени към: интраоралните скенери и 3D принтерите в ежедневната клинична практика. В полезрението ще попаднат и образно-диагностичните решения, административните асистенти, пиезохирургията и др. В Семинарна зала на Палата 1 Сдружение диабет и предиабет ще фокусира публиката върху добрия гликиран хемоглобин и психологическа работа с хора с диабет и метаболитни заболявания.

Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА 2024 стартира. По всичко личи, че 58-ото издание на международния формат през тази година ще бъде с една от най-наситените си съпътстващи програми в цялата си история. Билетите за посещение са достъпни на www.iec.urboapp.com.

Над 180 изложители представят 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор

Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА