Сред машините е серията компютърни томографи ScintCare
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Компютърните томографи ScintCare и NewTom 7G разкриват нови хоризонти пред съвременната медицина

Апаратите, които съчетават най-високите технологии, ни представя фирма RAYMED 09

Въведени за първи път през 70-те години на миналия век, компютърните томографи са сред апаратите, дали изключителен тласък в образната диагностика. От 29 до 31 май на изложение БУЛМЕДИКА фирма RAYMED 09 ще разкрие нови хоризонти пред съвременната медицина, представяйки компютърните томографи от последно поколение на ScintCare и NewTom 7G.

Сред машините е серията компютърни томографи ScintCare

Посещавайки щанд В3 в зала 1, посетителите ще открият различните модели на ScintCare – ScintCare Blue 755, ScintCare M630, ScintCare e580-R, ScintCare CT128 и QuantumEye789. „Това са машини от най-съвременно поколение, които дават възможност за изображения отвъд безкрайността“, споделят от екипа на RAYMED 09.

Широката гама от компютърни томографи включва от 32 до 512-срезови КТ. Устройствата предлагат изключително детайлни изображения, иновативни софтуери (включително AI), които подобряват значително работата на рентгенолозите и осигуряват точна диагноза при щадяща пациента технология на нискодозово рентгеново облъчване.

NewTom 7G и CBCT технологията

NewTom 7G е другият фирмен акцент на БУЛМЕДИКА 2024

 

 

NewTom 7G е другият продукт, на който фирма RAYMED 09 ще акцентира на изложение БУЛМЕДИКА 2024. Това е авангарден компютърен томограф, за цяло тяло с конусен лъч, за изключително детайлни 2D или 3D изображения.

„Процесът се извършва при ниски дози на облъчване, винаги пропорционални на тялото на пациента и клиничните изследвания“, допълват от компанията.

NewTom 7G пренася модерната CBCT технология в изцяло нови области на приложение. Може да се използва за изследване на безброй анатомични области в широк спектър на клинични приложения. „Апаратът е незаменим в области като Ортопедия, Оториноларингология, Стоматология, Имплантна и Ортогнатична хирургия“, информира екипът на RAYMED 09.

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024