VistaScan Mini Easy 2.0 е скенер за фосфорни плаки. Ще го видим на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024.
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

На фокус: нов скенер за фосфорни плаки и комбиниран апарат за профилактика

Иновативните апарати Vista Scan Mini Easy 2.0, скенер от последно поколение и MyLunos Duo® ще представи на международната публика на изложение БУЛДЕНТАЛ, фирма DENTAL PLUS

Използването на уреди от последно поколение е ключово за денталния сектор. Затова експертите от фирма DENTAL PLUS ще зпознаят с най-новите уреди българската и международната публика на предстоящото изложение БУЛДЕНТАЛ 2024, което ще се проведе от 29 до 31 май в Интер Експо Център. Особен акцент в участието си DENTAL PLUS ще постави върху два апарата. Това са Vista Scan Mini Easy 2.0, скенер от последно поколение и MyLunos Duo®, комбиниран апарат.

Практика със скенер, готова за бъдещето


„Включете се в бъдещето, готови за дентална практика 2.0“, призовават професионалистите от DENTAL PLUS. За да се случи това, те представят новия скенер за фосфорни плаки VistaScan Mini Easy 2.0. Машината се отличава с новаторски дизайн и с най-съвременната технология. Използва най-новата технология за диагностика от Dürr Dental и работи заедно с VistaScan IQ-изображения, за да отвори много нови функции, базирани на AI. „Заедно с превъзходното качество на изображението на изпитаната PCS технология, това прави денталната Ви практика готова за бъдещето“, споделят от екипа.

Използването на VistaScan Mini Easy 2.0 предоставя различни предимства. Сред тях са:

 • отлично качество на изображението/“най – високата реална разделителна способност на пазара“ – по твърдение на експертите от DENTAL PLUS
 • бързо сканиране на плаки една след друга
 • обхваща всички размери за интраорални изображения
 • отличен софтуер от Dürr Dental Vista Soft.
 • продуктова гаранция 2+1 години
Индивидуалните решения са решаващи

Решения, съобразени със спецификите на конкретния случай и индивидуалния пациент, предоставя MyLunos Duo® – другият акцент на DENTAL PLUS на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024. Комбинираният апарат за профилактика от последно поколение съчетава два от най-важните лечебни методи за профилактика – прахово почистване и ултразвук.

Комбинираният юнит позволява цялостна профилактика и пародонтално лечение само с едно устройство. Приложението му е гъвкаво и може да бъде съобразено със спецификите на индивидуалния казус. То варира от ултразвуково отстраняване на супрагингивален и субгингивален зъбен камък, до отстраняване на обезцветяване и биофилм с прахообразна струя. „Всичко за денталната профилактика, обединено в една система – “Lunos” от Dürr Dental“, споделят от компанията. Апаратът MyLunos Duo® разполага и с:

 • удобен дисплей за управление по време на работа
 • дизайн, съобразен с различните приложения на устройството
 • интелигентна подгряваща система за вода
 • сменяеми дюзи за полиране SUPRA и PERIO
 • ултразвуков наконечник Scaler с LED светлина
 • продуктова гаранция 2+1 години


Vista Scan Mini Easy 2.0 и MyLunos Duo®, представени от екипа на DENTAL PLUS, ще открием в зала 3, щанд В5 на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024.