Съдовият доплер Bistos е оптимизиран за продължително наблюдение на диабетно стъпало и има три високочувствителни сонди
3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Съдов доплер с три сонди и колпоскопи Prima C и Prima CS – сред акцентите в зала 1, щанд А1

Фирма GK ENGINEERING GROUP концентрира вниманието с поредица иновации, които ще демонстрира на изложение БУЛМЕДИКА 2024

В края на месец май ще стартира изложение БУЛМЕДИКА 2024. В зала 1, щанд А1 на международния формат, специалистите ще бъдат посрещани от екипа на GK ENGINEERING GROUP.

Компанията ще представи поредица от иновации в сферата на медицинското оборудване и апаратура. На щанда ще открием съдовия доплер с три сонди Bistos.

Локализиран дори на малки кръвоносни съдове с иновативен доплер

Съдовият доплер Bistos е оптимизиран за продължително наблюдение на диабетно стъпало и има три високочувствителни сонди

„Този портативен съдов доплер с LCD дисплей се отличава с чувствителност и многофункционалност“, коментират от компанията. Апаратът Bistos е оптимизиран за продължително наблюдение на диабетно стъпало и включва три високочувствителни сонди – 4, 5 и 8 Mhz. Снабден с вграден високоговорител за долавяне на сигнала от пулсациите на съдовете и възможност за контрол на звука, той локализира дори малките кръвоносни съдове. Обхватът му на сърдечната честота е 50 — 240 уд./м. 

На вниманието на публиката ще е и широка гама от дерматоскопи. Лесни за използване, с тях се извършват неинвазивно и безболезнено изследване на кожата. Многофункционални и преносими видеодерматоскопи, позволяващи бързо и ефективно заснемане на изображения и видеоклипове с безжично предаване на изображенията към всички най-популярни смартфони, таблети и компютри.

Инструменти, гарантиращи максимална прецизност на хирурзите

За практиката на хирурзите е предназначен премиум класът инструменти на ASANUS. „Те далеч надхвърлят изискванията на DIN стандарта, гарантирайки на хирурзите максимална прецизност и надеждно приложение в дългосрочен план“, информира екипът на GK ENGINEERING GROUP. С продуктова гама от над 18 000 номенклатури, инструментите на Asanus обхващат почти всички хирургични специалности – УНГ, гинекология, урология, съдова хирургия, офталмология, кардиохирургия, микроневрохирургия, обща хирургия, ортопедична хирургия.

Прецизна оптична система

В зала 1, щанд А1 на изложение БУЛМЕДИКА 2024 в Интер Експо Център специалистите ще открият колпоскопи Prima C и Prima CS на американската Labomed. „Всички модели – от най-семплата до най-високата конфигурация, предлагат отлично качество на оптиката – апохроматичната 5-степенна оптична система произвежда изображения без аберации“, информират от GK ENGINEERING GROUP.

Уредите от серия Prima C и Prima CS имат патентованoто покритие MaxLite™. То гарантира най-висока степен на антирефлексни и устойчиви на надраскване свойства, осветявайки изображенията равномерно. Колоскопите притежават прецизно проектираната оптична система и вграден LED светлинен източник с висока мощност – 75 000 или 135 000 Lux. Всичко това, в комбинация с подходящата цветна температура, осигуряват по-рационализирано потребителско изживяване.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024