Продукт ,,Златен Стандарт,, в естетичната мезотерапия
Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Забавяне на стареенето с продукт, признат за „Златен Стандарт“

Антиейдж ефект само за 24 часа с продукт от 59 активни съставки в естетичната мезотерапия

MEDICOPHARM HEALTH & BEAUTY е компания, която се занимава с внос и търговия на висок клас медицински продукти и козметика за домашна грижа. На изложение БУЛМЕДИКА 2024 екипът на фирмата ще представи на всички присъстващи няколко продукта, сред които и такъв със Златен стандарт. Всички те са създадени, за да забавят процеса на стареене на кожата и нейната ревитализация. MEDICOPHARM HEALTH & BEAUTY ще намерите в зала 1, щанд С1.

БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ 135 HA – NEW CELLULAR TREATMENT FACTOR

Продукт за биоревитализация регистриран в Европа, признат за ,Златен стандарт, в естетичната мезотерапия. Най- добрите резултати при забавяне на стареенето и ревитализацията на кожата. Ненадмината ефективност и безопасност, доказани в клинично проучване върху пациенти.

Успехът й се дължи в състава на формулата от която е изграден и метода на стерилизация.

Продукт за мезотерапия, който ще открием на изложение БУЛМЕДИКА 2024 комбиниращ 59 активни съставки за стимулиране на клетъчния метаболизъм, заедно с Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло + високо пречистена Хиалуронова киселина – незаменим елемент на вискозо-еластичния баланс. Патентован метод на стерилизация – двойна филтрация през нано филтри, запазва активността и действието на натуралните съставки – витамини, аминокиселини и Хиалуронова киселина.

„Доказана цялостна анти ейдж ефективност само 24 часа след първото приложение. Кожата е по- хидратирана и по- свежа още след първата процедура. Подобрението в структурата на кожата настъпва прогресивно и ефектът се увеличава след всяка следваща процедура. Отпуснатата и уморена кожа става стегната и свежа с много блясък и равен тен. 24 часа след приложението на NCTF 135 , броят на младите фибробласти в кожата се увеличава на 135%.“-  твърди екипът на фирмата.

  •  72 ЧАСА СЛЕД ПРИЛОЖЕНИЕТО :
  •  147% СТИМУЛИРАНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ РАСТЕЖ
  •  256% ПОВЕЧЕ КОЛАГЕН В КОЖАТА
  •  366% ПОВЕЧЕ ЕЛАСТИЧНОСТ И ПЛЪТНОСТ
  •  90% СЕ ПОВИШАВА КЛЕТЪЧНАТА ЗАЩИТА
ART FILLER  

Филър с двойно действие: запълва и регенерира. Запълващият ефект е за над 18 месеца. ART- FILLER  e продукт, който доказано намалява резорбцията на подкожната мастна тъкан и ускорява синтеза на колаген и еластин, което видимо подобрява качеството на кожата в зоната на инжектиране.

Патентована три-хиал технология на производство определя пластични качества, реологични характеристики и висока степен на интеграция с тъканите, което гарантира напълно естествени и деликатни резултати. Ненадмината ефективност дори само с 1 спринцовка.

Линията ART FILLER® стартира през 2016 година. Продуктовата гама се представя на пазара с 5 отделни продукта, предназначени да отговорят на специфичните изисквания, както на специалиста, така и на всеки пациент.

Революционната TRI-HYAL технология осигурява оптимална защита и сигурност при инжектиране. ТЕХНОЛОГИЧНАТА ИНОВАЦИЯ в текстурата е основополагащият принцип, залегнал в концепцията на ART FILLER®. TRI-HYAL технологията се базира на комбинация от 3 типа хиалуронова киселина, осигуряващи оптимална гъвкавост при работа, моделиране с лекота и артистичен подход към всяко лице.

Гамата ART FILLER® е разработена с помощта на една от най-новите и изключителни иновации на FILLMED – TRI-HYAL® TECHNOLOGY. Различните текстури са постигнати с помощта на хиалуронова киселина от неживотински произход. Тайната на TRI-HYAL® технологията е комбинацията от хиалуронови киселини с много дълги вериги и дълги вериги, благодарение на които гелът придобива изключителни пластични свойства.

Свободната хиалуронова киселина във всеки от продуктите оптимизира лекотата на инжектиране. Всеки продукт от линията ART FILLER® е създаден с конкретна цел и предназначен за третиране на определена зона или индикация. Плавността, гъвкавостта и прецизността са символите на тази революционна гама продукти. Уважаването на индивидуалността на всеки пациент е един от основните двигатели на развитието на всички продукти на FILLMED.

Изложение БУЛМЕДИКА 2024 стартира в Интер Експо Център на 29 май и ще продължи три дни. В международното събитие ще се включат близо 200 участници от три континента.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА