BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY се включва в БУЛМЕДИКА 2024 с различни предложения за ароматерапия
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Дентално здраве с ароматерапия

Етеричните масла в грижата за здравето на устната кухина

BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY е участник на изложение БУЛМЕДИКА 2024. През тази година академията представя темата „Дентално здраве с ароматерапия“, в която акцент ще са етеричните масла и флоралните води в денталната грижа. Посетителите на изложението, които са заинтересовани от възможните начини на приложение на ароматерапията в грижите за устната кухина, ще получат богата и подборна информация от екипа на BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY в зала 1, щанд В10.

Ароматерапия и силата ѝ

Ароматерапията в лицето на етеричните масла и флоралните води все повече се разпознава като ефективно и естествено допълнение към денталната грижа. Многобройните терапевтични въздействия на маслата предлагат разнообразни възможности за приложение. Сред тях – профилактика в оралната хигиена, възстановяване след интервенции, предотвратяване на биофилма, вкл. върху дентални импланти, ограничаване нивата на тревожност у пациентите преди дентални процедури и много други.

С възможностите за интегриране на ароматерапията в денталната грижа ще ви запознаят преподаватели от BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY.

ХРИСТИНА ХРИСТОВА

Клиничен ароматерапевт, съосновател на BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY, член на Международната федерация на професионалните ароматерапевти. Повече от 15 години опит в работа с етеричните масла. Завършила обучението в The Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy, Tisserand Institute

ПРОЛЕТИНА СТОЯНОВА

Сертифициран ароматерапевт, съосновател на BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY, с 10 годишен опит като преподавател по ароматерапия и ароматерапевтичен масаж. Завършила обучението си по ароматерапия в: Tisserand Institute, The school for Aromatic Studies, The Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy.

BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY е център за професионално обучение, специализиран в областта на ароматерапията. Академията предлага обучения за козметици и др., които завършват с официално удостоверение за професионално обучение.

Допълнителни учебни модули са „Химия и фармакокинетика на ароматните вещества“, „Анатомия“, „Ботаника“, „Ароматерапия за различните системи на човешкото тяло“ и др.

В учебния център се провеждат и любителски курсове.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024