Медицински комплект BELLA, eлегантен дамски комплект изработен от ефирен плат
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Работни облекла за медици с нова визия и ефирни материи

Медицинско облекло с модерен и стилен дизайн ще представи фирма PALLTEX в края на месец май на БУЛМЕДИКА2024

PALLTEX – компания, която има дългогодишен опит в сферата на работни облекла, работни обувки, ЛПС ще бъде участник на изложение БУЛМЕДИК/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2024 от 29 до 31 май. Екипът на фирма PALLTEX очаква посетителите си в зала 3, щанд В7, където ще представи и част от продуктите, които предлага. Ето и какво да очаквате:

Медицинска туника JUSTINA

Медицинска туника JUSTINA е модел, елегантна, дамска туника на марката B-well с модерен и стилен дизайн, втален силует и ефирна материя. Изработена е от 72% полиестер, 21% вискоза и 7% еластан с плътност на плата 200гр/м², което я превръща в идеалното медицинско облекло.

Медицинска туника JUSTINA е изработена от ефирна материя, комбинация от полиестер, вискоза и еластан. Модерната кройка с добавен полиестерен щрик, придава лекота при носене и изключителна нежност при допир с кожата.

Туниката е подходяща за ежедневната работа на лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари, медицински персонал, работници и служители в естетични центрове

  • Къс ръкав
  • Остро деколте
  • Два удобни джоба                                                                                               
Халка за бадж

Ластични, полиестерни елементи на гърба и отстрани за оптимален комфорт при движение, обличане и събличане.

Медицински панталон RICCI

Медицински панталон RICCI е модел на марка B-well. Унисекс панталон изработен от лека материя, комбинация от полиестер, вискоза и еластан.

  • Широк ластик в талията
  • Добавени връзки за пристягане
  • Ластик в края на крачолите
  • Два предни джоба, два задни и три странични, единият, от които е с цип

Панталонът е с кройка тип спортно-елегантен, което го прави функционален както в работна, така и в домашна среда. Изработен е от 72% полиестер, 21% вискоза и 7% еластан с плътност на плата 200гр/м², което позволява много свобода на движение и удобство през целия ден.

Медицински работни панталони с дишаща материя, което предотвратява изпотяването и ви кара да се чувствате сигурни и уверени в работата. Подходящи са за ежедневната работа на лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари, медицински персонал и служители в естетични центрове.

Медицински комплект BELLA

Медицински комплект BELLA e eлегантен дамски комплект изработен от ефирен плат, съставен от 94% полиестер и 6% еластан, задоволяващи изискванията на всяко медицинско лице, което обича свободата на движение по време на работа.

Медицински комплект BELLA, eлегантен дамски комплект изработен от ефирен плат

Медицинска туника:

  • Къс ръкав
  • Остро деколте
  • Странични цепки
  • Малък горен джоб и два долни, като десният е двоен джоб с разделение за химикал

Медицински панталон:

  • Талия с широк ластик
  • Връзка в колана за допълнително пристягане
  • Множество джобове за максимално удобство и комфорт

Цветовете, в които се предлага медицински комплект BELLA са : винено червен, тийл, карибско син и тъмносин цвят. Комплектът има комфортна и модерна визия, благодарение на свежите цветове и ефирната материя, от която е произведен.

Медицинският комплект е подходящ за ежедневната работа на лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари, медицински персонал, работници и служители в естетични и козметични центрове.

Bwell – България

Cherokee – САЩ

Dickies – САЩ

Koi – САЩ

Safety Jogger – Белгия

PALLTEX има дългогодишен опит в предлагане и продажба на работно облекло, работни обувки и ЛПС, медицинско облекло, еднократни продукти и медицинско сабо и PALLTEX – униформи за хотели и ресторанти. Стремежът да удовлетворят желанията и работните потребности на клиентите им е и тяхна мотивация да създадат съвременни технологии, които максимално кореспондират с тях.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024