Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Високо ниво на защита и комфорт с медицински облекла от PALLADIUM

Разнообразни модели работно облекло ще откриете на щанда на компанията 

PALLADIUM е компания, специализирана в производството и дистрибуцията на медицинско и работно облекло в България и Европа. Основната цел на специалистите от екипа е създаването на решения, които допринасят за един по-висок стандарт в работната среда. Постигането на здравословни и безопасни условия на труд са неразривно свързани с качеството на дрехите и комфорта, който предоставят на всеки служител.  

„С всяка година трупаме опит и градим стабилност, за да дадем заслуженото качество на нашите корпоративни и крайни клиенти”, споделят от PALLADIUM.  

На изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще научите повече за новите технологии и продукти на компанията. В следващите редове разказваме за някои от тях. 

КУПИ БИЛЕТ

Иновативните технологии в полза на удобството 

CL 40 & 3D Flex са иновативни технологии, които целят да повишат качеството на медицинските облекла, Colour Last 40°C се използва в производството на платове. Изработените облекла от този текстил са с изключителна издръжливост на цветовете. Методът гарантира устойчивост на цвета на дрехата до 50 пранета, при температура от 40 градуса. При технологията на изработване на плата 3D Flex се добавя еластан, който го прави комфортен при носене. Почти всички медицински облекла с марката b-well са направени именно по този начин, а ето и част от моделите, които ще имате възможност да видите на изложението.  

Медицинска туника ANDREA 

ANDREA е дамски модел медицинска туника на марката b-well. Работната дреха е изработена от 63% полиестер, 35% памук и 2% еластан, с плътност 165 гр./м². Съотношението между отделните материи е в оптимално равновесие, за да предотврати максимално мачкането на плата. Предлага се в осем модерни цвята – бял, тъмносин, въглен, черен, розов, светлосин, зелена ябълка, карибско зелено.  

Медицинска туника MARCO 

MARCO e мъжки модел медицинска туника, с вградена 3D Flex технология. Допълнителният еластан в памучния плат позволява оптимална свобода на движението и еластичност на модела. Материята е качествена и издръжлива на измачкване, а яркостта на цветовете се запазва във времето при машинно и ръчно пране, благодарение на технологията CL 40°C. 

Медицински панталон DANTE 

DANTE е унисекс, работен панталон, премиум модел и бестселър на бранда b-well, при който също са използвани технологии 3D Flex и CL 40°C. Изработен е от 63% полиестер, 35% памук и 2% еластан, с плътност на плата 165 гр./м². Продуктът се предлага в осем класически цвята, което го прави предпочитан модел както в медицинските среди, така и във ветеринарни клиники, аптеки, козметични салони, хотели и др.    

{os-gal-69}

Изберете най-подходящото работно облекло за вас и екипа ви. Разгледайте предложенията на PALLADIUM в зала 3, щанд B7, от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>