Работно облекло и аксесоари от PALLTEX на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021

Изборът на правилното работно облекло е от първостепенно значение за всеки специалист от сферите на медицината, денталната медицина и дерматологията. Съзнавайки значимото място на този елемент в ежедневието на професионалистите, екипът на PALLTEX представя най-новите си предложения по време на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021.

Работни обувки за професионалисти

Фирма КЛОГ се е посветила на грижата за човешкото ходило. Основна ѝ дейност е свързана с търговия на едро и дребно с работни, ортопедични, комфортни и ежедневни обувки. Какво предлага? Предстои да открием на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021.

Proxeo пиезо скалери, безжична полираща система, ръкохватка за въздушно полиране и още много, ни представя W&H BULGARIA

Богато портфолио от продукти и технологии от последно поколение ще ни предложат специалистите от W&H BULGARIA. Какво ще открием на щанда им – С7 в зала 3, научаваме в следващите редове:

Нови продукти, техника и иновации на щанда на ПАТРИЦИЯ

И тази година, на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, Патриция ще зарадва своите клиенти с по-голям щанд и богато портфолио от продукти, и техника. „Заповядайте в зала 3, щанд А3!“, приветстват специалистите от фирмата.

Ново поколение Lisa: невероятен отвътре; невероятен отвън

Отвътре новият W&H стерилизатор предлага пълна гама от иновативни технологии, надхвърлящи досегашните ни представи за удобство и оперативност. Благодарение на интегрирания изкуствен интелект, новата Lisa превръща висококачествената стерилизация тип B в ефективен и безопасен работен процес. Отвън Lisa убеждава със своя перфектен ергономичен дизайн, който посетителите ще открият в зала 3, щанд С7.

Структурата на AMALIAN забавя разграждането на хиалуроновата киселина от хиалуронидаза

АКСИС БЪЛГАРИЯ е фирма, която асоциираме с продуктите от най-висок клас. Компанията вече е и ексклузивен представител на производителя S&V TECHNOLOGIES за България. С иновативните продукти, които предлага, АКСИС БЪЛГАРИЯ отново се включва в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Апарат от последно поколение, патентован пилинг, дермакозметична марка са сред акцентите на DERMICA AESTHETICS

С целия си професионализъм и богато портфолио от иновативни продукти се впуска в участието си на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 фирма DERMICA AESTHETICS.

ONEshade – универсалният композит с хамелеонов ефект

Всяко издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА се превръща в платформа за представяне на водещите и иновативни продукти в медицинския, денталния и дерматологичния сектори. На това място и Amicus Dental ще представи на широката професионална публика най-новите си предложения.

Разнообразни предложения от DENTACOM

Дентален юнит, нов козметичен композит, интелигентна ротация при машинно обработване на коренови канали. Това са само част от решенията, които от 2 до 4 юни предстои DENTACOM да ни предложи на щанда си.

Phago’Scope APA – за високостепенна дезинфекция

Високостепенна дезинфекция на медицински, хирургични, термочувствителни инструменти и ендоскопски апарати. Всички тези приложения намира Phago’Scope APA – дезинфектантът, с чиито качества PHAGOMED ще ни запознае на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.