Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Настъплението на 3D технологиите и умните машини в денталния сектор

Сред водещите предложения на DentalStore ще бъде широкоформатният дентален 3D принтер AccuFab L4D

Високи технологии от последно поколение, насочени към разрешаването на максимален обем от операции. Така накратко бихме описали иновациите, с които DentalStore ни запознава на всяко свое участие в изложение БУЛДЕНТАЛ. През тази година на щанда си компанията ще демонстрира мощта на 3D технологиите и умните машини.

Сред водещите предложения на DentalStore ще бъде широкоформатният дентален 3D принтер AccuFab L4D. Машината е най-новото допълнение към цифровите решения на семейството SHINING 3D. Разработен е изцяло от SHINING 3D, да направи решението за 3D печат по-достъпно. „Той предоставя уникално изживяване при печат със своите функции като леко тегло, голям размер на печат и лесен за употреба“, информират ни от DentalStore.

Имайки AccuFab L4D специалистите получават:

  • – прецизност
  • – здравина
  • – ефикасност
  • – професионален слайсинг софтуер
  • – индустриален клас оптика
  • – централна охладителна система

 

Сред водещите на пазара

Да, това е Aoralscan 3. Последият 3D интраорален скенер от Shining 3D притежава изцяло нов дизайн и предоставя удобство, комфорт и бързина при работа. Aoralscan 3, представян от DentalStore, се управлява чрез един бутон, но разполага и с Motion sense технология. Тя позволява работа само с движение на ръката, без нужда от докосване на клавиатурата.

{os-gal-63}

„Aoralscan 3 е дин от най-точните скенери на пазара с дълбочина за сканиране до 22 мм“, информират от DentalStore. Софтуерът е напълно безплатен, а облачното пространство – без ограничения.

До 44 коронки от един диск

В духа на високите технологии DentalStore ще запознае публиката на изложение БУЛДЕНТАЛ с P53. Това е 5-осна умна фрезмашина за сухо рязане, която може да изреже до 44 коронки от един диск. Чрез изцяло интелигентната система специалистите спестяват до 35% от материала. Заедно с машината клиентите получават CAM софтуер с доживотен лиценз и безплатни ъпдейти. P53 е с едночастова отлята основа и предлага автоматично калибриране, 90° фрезоване, C-type държач, функция “Resume” и други UPCAM осигурява надеждна и безопасна работа на устройството и пълен контрол върху качеството на извършената работа.

DentalStore, чието портфолио ще открием в зала 4, щанд D7 на изложение БУЛДЕНТАЛ, е дистрибутор на Shining 3D, UP3D, Phrozen 3D, Medit, Ray, Genoray, New Life Radiology, B.M.S. Dental, Dental Market, Shinhung, Dabi Atlante, Jintai Maching , Storm, Upcera, Saeyang, Takara Belmont и Cruxell.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>