Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Да се погрижим за устната хигиена и да открием стоматолога, на който ще поверим здравето на зъбите си

С иновативни продукти и най-новия си проект – Tooth.bg, Линеа трейдинг посреща посетителите на БУЛДЕНТАЛ 2022

Когато говорим за устна хигиена, посещавайки изложение БУЛДЕНТАЛ 2022, със сигурност ще трябва да отделим достатъчно време за лична среща със специалистите от Линеа Трейдинг. В зала 3, на щанд А8, от 18 до 20 май те ще представят различни продукти, съсредоточавайки вниманието ни върху Beverly Hills Formula Unicorn Sparkle и BrushBaby WildOnes Sonic Toothbrush. Особено внимание компанията ще отдели и на своя най-нов прект. Той носи името Tooth.bg. Време е да започнем предварителната си виртуална обиколка на фирмения щанд.

Първият продукт, с който от Линеа Трейдинг ни запознават, е Beverly Hills Formula Unicorn Sparkle. „Това не е само детска паста; подходяща е за цялото семейство“, коментират от компанията. Продуктът нежно и безопасно почиства и избелва зъбите. И може да се използва от цялото семейство.

Пастата за зъби осигурява пълна защита на устната кухина, силни и здрави зъби и подсилено почистване. Сигурни сме, че ще откриете лесно Beverly Hills Formula Unicorn Sparkle и благодарение на отличаващия се дизайн, за който компанията-производител Purity Laboratories е избрала митичния еднорог. „Защо да не подобрите рутинната си грижа за устната кухина с малко еднорогов блясък?“, ни питат специалистите от Линеа Трейдинг, напомняйки, че пастата за зъби комбинира цялостна защита на устната кухина с нежно и безопасно избелващо действие.

Електрическата звукова четка за зъби

За оптимално почистване на зъбите на фирмения си щанд Линеа Трейдинг ще представи BrushBaby WildOnes Sonic Toothbrush. Електрическата звукова четка за зъби, акумулаторна – за многократно зареждане, има два режима на вибрации. Предназначена е за възраст над 3 години и е снабдена с 2–минутен таймер с допълнителен импулс за всеки 30сек. за смяна на посоката на миене. За почистване на зъбите производителят е избрал влакната DeepClean. Късите влакна почистват повърхността на зъба, а по-дългите – между зъбите и в основата на венците. Водоустойчивата BrushBaby WildOnes Sonic Toothbrush има вакуум залепване за изправена позиция, а клиентът избира между артикули, украсени с панда, пингвин, слон или хипопотам.

Tooth.bg – професионалната платформа, която събира специалистите и водещи продукти

Това е най-новият проект на Линеа Трейдинг. И попада сред любимите на професионалистите, работещи във фирмата. „Работим за това Tooth.bg да е не само достъпно място за поръчка на качествени и полезни продукти, но и място, където всеки пациент може да срещне търсения стоматолог и да намери отговор на своите въпроси“, коментират те.

Онлайн платформата предоставя възможности за улеснена доставка на материали към стоматологичните специалисти, допълнителни статични доходи, pop-up boutique, популяризиране на практиката и много други. Менюто и процесите в Tooth.bg са оптимизирани и максимално улеснени и системата бързо и лесно обработва направената от клиента поръчка.

Какво още ще ни предложат от Линеа Трейдинг? Предстои да разберем. От 18 до 20 май – на изложение БУЛДЕНТАЛ 2022, в зала 3, щанд А8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>