Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Апарат за озонотерапия, диагностика на оксидативен стрес и още много предложения от ХЕРБАМЕДИКА

Зала 2, щанд B 8. Това e мястото, на което през тази година ще открием богатото продуктово разнообразие на компания ХЕРБАМЕДИКА.

Сред фирмените предложения е иновативната диагностика на оксидативен стрес чрез FRAS-5. Произведена от H&D, тя е насочена към оксидативния стрес – считан за основна причина за клетъчно увреждане. С FRAS-5 е възможно в реално време и на ниска цена да се измерят стойностите на свободните радикали и антиоксидантен резерв чрез капка кръв. FRAS-5 e клинично доказана апаратура с вградена фотометрична система, центрофуга и принтер.

Hyper Medozon Comfort

Мощният апарат за озонотерапия е произведен от Herrmann Apparatebau. Клинично изпитан в терапията на COVID-19, Hyper Medozon Comfort е апарат от най-висок клас за автохемотерапия. Продуктът на утвърдената германска компания Herrmann Apparatebau осигурява пълен спектър апликации за озонова терапия.

За ставите

ХЕРБАМЕДИКА ще предложи на широката публика и FLEX CODE. Оптималният избор при грижата за ставите е създаден от PlantaPol. Той комбинира високи дози хондропротектори, колаген и хиалуронова киселина, в съчетание с иновативната испанска технология. Формулата на FLEX CODE е клинично тествана. Резултатите са оптимални, благодарение на което болката отминава и структурата на ставните връзки се възстановява. „FLEX CODE притежава мощно противовъзпалително действие“, допълват от компания ХЕРБАМЕДИКА.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>