Лекарят, който ме вдъхновява - събитието, организирано от CREDOWEB, в рамките на което бяха номинирани и оценени за професионализма си лекари, а също така бяха осигурени стипендии за млади специалисти

„Лекарят, който ме вдъхновява“ – на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019

Многобройните специалисти, посетители на събитието, изпълниха зала „Родопи“ в Интер Експо Център

Последният ден от международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 е повече от вълнуващ, защото, в рамките на съпътстващата програма на форума, се провежда събитието „Лекарят, който ме вдъхновява“. Многобройните специалисти, посетители на изложението, изпълниха зала „Родопи“ в Интер Експо Център за събитието, което е кулминацията на едноименната онлайн кампания, в която лекари номинират свои достойни колеги и гласуват за тях, в най-голямата здравна платформа CREDOWEB. „Лекарят, който ме вдъхновява“ е обвързано с благотворителната кауза „Лекари подкрепят лекари“. Вдъхновяващи речи, свързани с идеята за утвърждаване на достойнството и солидарността на медицинската гилдия, произнасят проф. Иво Петров, д-р Емануил Найденов, доц. Николай Янев, проф. Филип Куманов, д-р Антоанета Томова, д-р Петя Чавеева, доц. Атанас Кацаров.

„Мисията ни е да създадем професионална среда за обществото на специалистите“, каза по време на откриването д-р Мирослав Ненков. За да илюстрира важността на вдъхновението, той представи вафлена чаша за кафе, която след консумацията на ароматната напитка може да бъде изядена. „Всъщност този прекрасен продукт е създаден от две български момчета“, подчерта той.

В кратко и емоционално слово, председателят на Българския лекарски съюз, д-р Иван Маджаров, разказа своята професионална история, подчертавайки ролята на менторите, които вдъхновяват. „Добрият лекар трябва да може да предаде своите познания“, категоричен бе той. Прочетено бе и слово, по повод събитието „Лекарят, който ме вдъхновява“, изпратено от министъра на здравеопазването, Кирил Ананиев.

Отличията

Отличени бяха шестима професионалисти. Първото място в сектор „неврология“, гласувалите бяха отредили на проф. Мария Манова. Призът в „урология“ бе присъден на доц. Николай Колев, въвел роботизираната система „Да Винчи“. За труда си в сектор „онкология“, гласувалите определиха първо място на д-р Красимир Койнов. Той подчерта, че през последните години се отчитат значителни резултати при онкологичните заболявания. „Благодаря на CREDOWEB за организирането на събития, като това“, каза при награждаването си проф. Иво Петров, който получи отличие в сектор „кардиология“. В „гастроентерология“ , отличен бе д-р Петко Карагьозов. За приноса си в „акушер-гинекологията“, гласувалите бяха определили първо място на д-р Светлозар Стойков. През следващите месеци предстои да бъдат отличени и професионалистите в направленията „педиатрия“, „ревматология“, „ендокринология“ и „хирургия“.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 продължава през целия 17 май. Вратите са отворени за посетители до 18.00 часа.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>  

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация в парадонталната и имплантната хирургия демонстрира унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси по време на своя лекция, организирана от Ultradental Ltd, на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Специалисти разкриват решения за меките тъкани и костта при парадонтални заболявания

 

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация, в парадонталната и имплантната хирургия, демонстрира  унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси, по време на своя лекция. в рамките на първия ден – 15 май на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкият авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация на първа помощ от БЧК

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкия авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT нa американската фирма Labomed ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Дентален микроскоп Prima DNT

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT, нa американската фирма Labomed, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

С най-новото решение в областта на водоочистката – използването на електродейонизацията(EDI), предложени от Аджаров Технолоджи, ще могат да се запознаят посетителите на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г.

Водоочистващи системи за малки диализни центрове

Необходимостта от водоочистване и водоподготовка е свързана както с качеството на получаваните резултати от лечението, така и с доброто име на съответнoто заведение. Това твърдение ще защитят от Аджаров Технолоджи, с участието си в международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г., което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация по време на  БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни изследвания за социалнозначими заболявания

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация, по време на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - денталният юнит с атрактивен дизайн

Дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond™ Universal - едностъпковият бондинг-агент с показания при всички случаи с възстановявания. Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, представено от ЕТ АНКА КАЦАРОВА, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond Universal – всичко необходимо за адхезия

Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019, благодарение на Глория Интернешънъл.

Полиетерът Impregum Super Quick с 45 секунди време за работа

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение събира на едно място български и чуждестранни специалисти, работещи в сферата на медицината, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS на фирмата SPLAT TRADING SIА - избелващо решение, което освежава дъха и укрепва венците, ще покажат от Astra & Co LTD в тазгодишното издание на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS избелва зъбите и укрепва венците

Усмивката е незаменим атрибут и е необходима сериозна грижа, за да изглежда добре. Избелващо решение, което освежава дъха и укрепва венците ще покажат от Astra & Co LTD в тазгодишното издание на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS на фирмата SPLAT TRADING SIА е паста за зъби за тези, които вдъхновяват и обичат да блестят. Тя е с аромат на LOTUS МЕНТА. Отличава се с нежно избелващо действие, благодарение на това, че е с бамбуков въглен, калиев пирофосфат и заоблени полиращи частици силициев диоксид. Също така освежава дъха - с екстракт от лотос, цинков цитрат и активен бизаболол и укрепва венците, тъй като съдържа екстракти от нар и орхидея, розова вода и d-пантенол.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS не съдържа флуор. Тя е с 0 % SLS/SLES, парабени, Триклозан, хлорхексидин, захарин, синтетични багрила и флуорид.

Пастата SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS можете да откриете на щанд А16 в зала 2.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

Комбиниран апарат BHS 201 DUO на фирмата производител Body Health, Аржентина, от НОВИЗ, ще видят посетителите, в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ- ДЕРМА&ЕСТЕТИКА. Той включва няколко ключови дейности- HImFU + Dermo Health® + DermoLeds + Микродермабразио с диамантени дискове.

Комбиниран апарат, с революционни методи в дерматологията, от НОВИЗ

Комбинираният апарат BHS 201 DUO, на фирмата производител Body Health, Аржентина, от НОВИЗ, ще видят посетителите, в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

На БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ 2019, Лаб Технолоджи ООД ще представи на професионалната публика Connect Abutment на фирмата производител MIS Implants Technologies.

"One abutment one time" концепция от Лаб Технолоджи

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, Лаб Технолоджи ООД ще представи на професионалната публика Connect Abutment, на фирмата производител MIS Implants Technologies. С Connect abutment имплантът е на ниво меки тъкани, съобразно гингивалната височина. Поставя се непосредствено след имплантиране. 

Новият Primescan Acquisition Center, на признатия лидер в денталната медицина Dentsply Sirona, ще бъде представен на единственото в България изложение за стоматология и дентална медицина БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ 2019 от Патриция ООД.

Предимствата на новия Primescan Acquisition Center

Новият Primescan Acquisition Center, на признатия лидер в денталната медицина Dentsply Sirona, ще бъде представен на единственото в България изложение за стоматология и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, от Патриция ООД. Апаратът е предназначен за съвременната дентална медицина и лекаря по дентална медицина.