Индивидуален протетичен гайд, предназначен за имедиатно поставяне на временна винтова конструкция върху импланти
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Какво ново в сферата на денталната имплантология?

Всички предложения на фирма LAB TECHNOLOGY ще видите от 29 до 31 май на изложение БУЛМЕДИКА2024

Броени дни остават до международно изложение БУЛМЕДИКА 2024. Посетителите му ще бъдат запознати с най- новите технологии в медицинската и денталната сфера. Участие ще заеме и фирма LAB TECHNOLOGY, която от 2009г.  е ексклузивен дистрибутор на имплантна система MIS Implants Technologies за България. Повече информация на предлаганите продуктите от фирмата ще немерите в зала 3, щанд А8.

Динамичен и бързоразвиващ е пазара в медицината и денталната сфера. Търсенето на по-добри и качестени материали е водеща за всички производители. Тук ще ви срещнем и с новоститте, които LAB TECHNOLOGY ще представи на българския пазар.

Prosthetic MGuide

Индивидуален протетичен гайд, предназначен за имедиатно поставяне на временна винтова конструкция върху импланти

Индивидуален протетичен гайд, предназначен за имедиатно поставяне на временна винтова конструкция върху импланти. Улеснява прехода между хирургичен и протетичен етап при имплантното възстановяване. Скъсява времето за работа както в клиничен, така и лабораторен аспект. Отворения дизайн дава възможност за абсолютен контрол и комфорт по време на работа.

Bond Apatite

Синтетичен, остеокондуктивен композитен костен цимент, на основата на двуфазен калциев сулфат и хидроксил апатит на гранули. Bond Apatite е предназначен за аугментация, възстановяване на костта в областта на лицево-челюстния регион. Той изпълнява функция на опорно скеле за регенерация на костната тъкан. Лесен и бърз протокол на работа, който дава възможност за последващо имплантно възстановяване в приложената област.

LAB TECHNOLOGY е вносител на продукти, предназначени за денталната имплантология и хирургия. От 2018г. произвежда хирургични водачи MGuide в собствен сертифициран MCenter, разчитайки на висококвалифицирани кадри, чуждестранни ментори и най-висок клас техническо оборудване.

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба