Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Автоматична програмируема пещ от ВОП

Автоматична, програмируема пещ за чиста и металокерамика Ceramicmaster E3000 ще представи на посетителите фирмата производител ВОП ООД.

Пещта разполага с голям информационен 7“ TFT дисплей, на който можете да следите процесите в реално време. Може да се настройват 16 програмируеми параметри за постигане на максимално качество на изпичане на керамиката. Възможност за вкарване на 250 индивидуални програми.

Освен представяне на новата пещ на ВОП за металокерамика Ceramicmaster E3000, компанията ще направи презентация на продуктите на италианската фирма VertySystem. Това е цялостна система за изработване на тотални и частични протези с различни материали, която гарантира удобство и прецизна процедура, винаги с перфектен резултат на крайния продукт.

Посетителите ще видят още практическа демонстрация за работа с продуктите на фирма Rhein83. Подвижни и фиксирани ставни протези, удобство и функционалност. По време на изложението, на всеки кръгъл час, фирма ВОП ООД ще има уъркшоп с квалифициран презентатор от Rhein83.

Всички нови продукти на компанията ще видите в зала 2, щанд А3.