Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

3D – скенери и принтер на щанда на Моларис Дентал

По време на тазгодишното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, компанията Моларис Дентал ще представи редица иновативни технологии. Сред тях са 3D – скенерите Т300 и Т500.

3D-скенерът Т300 е произведен от Medit. Лабораторният 3D-скенер работи с висока прецизност, до 7 микрона. Сканира със синя светлина, с висока скорост и със софтуерна обработка. Притежава отворена система, съвместим е с всички CAD софтуери на пазара.

Т500 е 3D скенер, също произведен от Medit. Това е лабораторен 3D-скенер със свръхвисока прецизност, до 4 микрона и е най-бързият скенер, както при сканирането, така и при обработката на данните. Работи със синя светлина и цветна камера за пресъздаване на текстура и цвят. Оборудван е с патентована уникална петосна приставка за сканиране на отпечатъци. Скенерът е отворена система и е съвместим с всички CAD софтуери на пазара.

Компанията ще представи и Form2 3D принтер, продукт на Form Labs. Съвременният SLA 3D принтер е с широко приложение в дигиталната стоматология.

Богата съпътстваща програма

Фирма Моларис Дентал ще участва на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ  2017 и с богата съпътстваща програма. На своя презентация ще представи 3D дизайна в съвременната дигитална стоматология и възможностите на EXOCAD 2017. Освен това ще бъдат изнесени и лекции за CAD-CAM денталните технологии. Ще бъдат разгледани и сравнени адитивни и субстрактивни методи, при дигиталното дентално производство, интраорлните и лабораторните 3D скенери – възможности, предимства, недостатъци, както и митовете и реалностите при 3D принтирането.

Компанията ще се включи в богата съпътстваща програма и с демонстрации на 3D сканиране, дигитално моделиране и 3D принтиране.

Продуктите ѝ ще откриете в зала 2, щанд D18.