БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е най-старото специализирано изложение в София, което привлича медиците и до днес.

В продължение на 50 години, от 1967 г. до наши дни, изложението е създавало история и е давало възможности. Факт е, че в годините назад през залите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в България са навлизали нови технологии и оборудване, нови методи на лечение, обучавали са се специалисти от здравната сфера. Значителният принос на това събитие за обществото е ролята му на проводник на новото за медицината в България и отражението на тази тенденция върху качеството на здравеопазването в страната.  

                                                                          

Изложбата традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

През цялата си многогодишна история БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се радва на изключителен интерес от страна както на български, така и на чуждестранни участници.

Актуална информация за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016 г. :

  • Над 200 фирми от България и 12 други държави
  • Директни изложители от България, Германия, Гърция, Израел, Италия, Китай, Пакистан, Полша, Румъния, Русия, Словения, Тайван, Турция
  • 800 представени компании от 40 държави
  • 24 нови участници от България
  • 22 нови чуждестранни участници
  • 35 фирми български производители
  • Над 150 нови продукта от 28 държави

5 ваучера по 2000 лева очакват посетителите медици на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ!

Интер Експо Център, като организатор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, стартира преди 3 години инициативата с ваучери за посетители, която има амбицията да подпомогне стремежа на бизнес изложителите и на медицинските специалисти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване.

Богата съпътстваща програма ще се проведе в  дните на  изложението - конгрес по дентална медицина, симпозиум за иновации в медицината, зони за социално значими дейности, фирмени презентации и семинари.

Професионалните форуми и новостите, представени на изложбата, ще достигнат до специалистите със специалното издание на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ  бизнес гайд  today.

Очакваме Ви на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016!