Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Силата на природата в дерматологията и естетичната медицина

Продукти на водещи швейцарски и италиански производители ще откриете на щанда на Dermika Aesthetica 

Посетителите на изложение Дерма & Естетика ще се запознаят отблизо с последните новости в дерматологията и естетичната медицина. Форматът събира на едно място български и чуждестранни специалисти, а един от тазгодишните изложители е Dermika Aesthetica. Компанията е специализирана в дистрибуцията на висок клас медицински и козметични продукти. Екипът ѝ ще ви очаква на щанд А7 в зала 2 и ще представи продукти на швейцарските компании IBSA и Suisselle, и на италианската марка CMed Aesthetics.  

КУПИ БИЛЕТ

Какво представлява биоремоделирането? 

Profhilo от IBSA е продукт за биоревитализация с изцяло неомрежена хиалуронова киселина. Подходящите зони за третиране са лице, шия, деколте и тяло. Какво всъщност представлява биоремоделирането? Това е иновативен антиейджинг подход в естетичните процедури, който стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса. Биорегенериращият ефект на продукта се дължи на нискомолекулна хиалуронова киселина, която активира естествения синтез на хиалуронова киселина в кожата. Profhilo ефикасно се бори с признаците на стареене, ревитализира кожните клетки и възстановява стегнатостта на кожата за дълъг период от време. Голямо предимство е неговата биосъвместимост и безопасност, което свежда до минимум страничните реакции. Необходими са само пет точки на инжектиране за гарантиран комфорт на пациента по време на процедурата. 

Силата на природата среща иновациите 

Cellbooster комплексите на Suisselle съчетават силата на природата и последните иновации в естетичната индустрия. Продуктът има предимството на персонализирани формули, които подобряват молекулната стабилност и водят до дълготрайни резултати. „Уникалната комбинация от неомрежена хиалуронова киселина, аминокиселини и витамини, е прецизно подбрана, за да съответства на естествената физиология на кожата”, допълват от Dermika Aesthetica.  

Другият продукт на фокус на щанда на компанията ще бъде Biorepeel от CMed Aesthetics. Патентованият двуфазен пилинг с биоревитализиращ и ексфолиращ ефект действа благоприятно върху лицето, шията и деколтето.  

„Ние държим на индивидуалния подход, професионалното обслужване и достъпа до широка гама продукти”, споделят от компанията и очакват всички посетители в Интер Експо Център от 31 май до 2 юни. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>