Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

ЕНЕРГОН с InBody 720 и Renaissance комплект VIVA PLUS

InBody 720 и Renaissance комплект VIVA PLUS ще бъдат два от продуктите, на които компания ЕНЕРГОН ще акцентира през тазгодишното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Всички неини предложения ще могат да бъдат открити в зала 1, щанд C 10.

Професионалният анализатор на телесна маса InBody 770 е произведен от InBody. Характеризира се с безконкурентна точност на измерените резултати, заради използваната патентована технология DSM-BIA (Директен Сегментен Мултичестотен – Биоимпедансов Анализ на телесна маса), чрез 8-точкова електродна система , осигуряваща фиксирани позиции на измерваното на биологично съпротивление в 5 части на тялото – горни и долни крайници и торс. Патентованата технология е собственост на InBody и не ползва статистическа емпирична оценка.

Продуктът Renaissance комплект VIVA PLUS е произведен от ZES. Лечебният комплект за нискочестотната импулсна магнитотерапия VIVA PLUS съдържа по избор – или генератор на импулси FORTE със 116 програми или генератор COMFORD с 11 основни програми, както и комбинация от 3 апликатора – кръгов апликатор CAVO, с диаметър 260mm, апликатор LETTINO – плочков апликатор от 4 части, размер 310x1010mm и апликатор MANIC – малък и плосък, с размер 170 x 210mm. Това предлага максимална полезна стойност от нискочестотната импулсна магнитотерапия.

Съпътстващата програма

В хода на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, фирма ЕНЕРГОН е подготвила и богата съпътстваща програма. Компанията ще осъществи презентация на продуктите InBody и Renaissance. Освен това ще има и демонстрации, по време на които ще бъде предлагано безплатно измерване на телесен състав с InBody270.