3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Задържането на алайнерите вече не е проблем

Флуоресцентен фотокомпозит с висок вискозитет за задържане на ортодонтски алайнери от Boko

Съвременни технологии, професионлисти от световно ниво, всичко това ще откриете на БУЛМЕДИКА  и БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 до 31 май. Фирма ILIANA IVANOVA 97 ще бъде един от изложителите – компания, която е директен вносител и дистрибутор на дентални материали. Нейното позициониране е в зала 3, щанд D15.

Ето и какво ще може да видите на щанда на фирма ILIANA IVANOVA 97:

Алайнер VOCO AlignerFlow LC 

Нанохибриден течлив композит с флуоресцентен ефект, предназначен за производството на прецизно оформени атачмънти за алайнери.нНюанси: А1, А2 и А3. AlignerFlow LC винаги се използва в комбинация с дентинов и емайл адхезив и се аплицира в шаблона. Течливият материал се адаптира напълно и без мехурчета към вътрешната повърхност на кавитета. Дебелината на слоя може да бъде прецизно дозирана.

Следва лека полимеризация през прозрачния шаблон. Канюлите към материала са подходящи за директно нанасяне в шината, за най-фините атачмънти, както и за лингвални ретайнери или оклузални абатмънти при инжекционна техника. Атачмънтите, изработени от AlignerFlow LC, се характеризират с висока стабилност и устойчивост на абразия, която се постига чрез съдържание на пълнител от 83% w/w. Това осигурява непрекъснатото прилагане на сила от алайнета към съответните зъби през целия период на лечение.

Предимства:

безопасно изпиляване и отстраняване под UV-A светлина. Добър визуален контрол при поставяне и отстраняване на атачмънти и ретайнери посредством фотолуминисценция.

  • прецизно нанасяне с перфектна течливост
  • светлинно втвърдяване през прозрачния шаблон/водач
  • стабилен и устойчив на износване през целия период на лечение
  • приятна естетика в цветовете на зъбните цветови нюанси

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024