Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

За по-добро здраве

Натурални продукти за подобряване на здравето ще предложи от 2 до 4 юни SMARTBIO.

Сред предложенията е Провиотик Имуно-активатор – Български веган пробиотичен щам от зеле. Съдържа полипептиди и липополизахариди, подобряващи отговора на имунната система. „Активира и вродения и придобития имунитет. Осигурява защита срещу последващи инфекции. Подходящ е за продължителна употреба“, коментират от компанията-изложител.

SMARTBIO ще спрат вниманието на присъстващите и с Провиотик Кандида – Български веган пробиотичен щам от зеле. Предназначен е да подпомага организма да се справи с Candida albicans, да унищожава източника на кандидоза и да балансира състоянието на чревната микробиота.

Провиотик Кардио – Български веган пробиотичен щам от зеле, е друго от продуктовите предложения. „ Той е естествен начин за нормализиране нивата на холестерола“, информират от SMARTBIO. Природният съюзник в борбата с атеросклерозата е мощен антиоксидант и подобрява кръвообращението и сърдечната дейност.

РозаБиотика е друг продукт от портфолиото на компанията, която го определя като „естествен български продукт за справяне със стреса“. Съдържа българско розово масло и Lactobacillus bulgaricus, извежда токсините, освежава аромата на тялото и е в 100% биоразградим флакон.

Всички продукти от SMARTBIO ще откриете в зала 2, щанд С 8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>