Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023

Днес ви представяме нашите партньори, благодарение на които реализираме успешно международния медицински формат

Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 събира на едно място специалисти и компании от медицинския, денталния и естетичния сектори от 31 май до 2 юни. Международният формат е арена за иновации, създаване на полезни бизнес контакти и професионално усъвършенстване. На 3 юни ще се реализира и 75-ият Национален събор на Българския лекарски съюз.

Основни спонсори и партньори на изложението и на Националния събор са компаниите Top Hospital Service, Medical Express, PCP Медицински изделия, TYENT Bulgaria, Genica News.

Златен спонсор

Top Hospital Service е златен спонсор на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023. Компанията е водеща в сферата на търговията и обслужването на медицинска техника и консумативи. Екипът на Top Hospital Service очаква посетителите в зала 1, щанд А6 до 2 юни.

Сребърен спонсор

Сребърен спонсор е Medical Express – в зала 2, щанд А5. Компанията си партнира с реномирани производители на продукти в сферата на общата медицина, гинекологията, УНГ, хирургията. В онлайн магазина на компанията ще откриете предложения от марки като SIUI, COSMED, GIMA, ETHICON, PRIMESTAR, EUROGINE, MALVESTIO, BIOCARE, MEDGYN, KaWe, ULTRAGEL, ALLTION, 3M, WISAP и други.

Партньори

Партньор на БУЛМЕДИКА и на Националния събор на Български лекарски съюз е РСР Медицински изделия. Основната дейност на компанията е концентрирана върху внос и дистрибуция на медицински изделия.

Основен изложител е TYENT BULGARIA. Компанията предлага на своите клиенти високотехнологични водни йонизатори на марката TYENT SOUTH KOREA за дома, офиса, бара, ресторанта. Повече за продуктите може да разберете на щанд А16 в зала 2.

Основен медиен партньор е специализираното медицинско издание Genica News, което предоставя информация за здраве, медицински новини и интервюта с водещи специалисти в областта. Може да се срещнете с тях в зала 1 на Интер Експо Център.