Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Вилем ООД предлага 3.1 mmD Eztetic™ Dental Implant System

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, Вилем ООД предлага 3.1 mmD Eztetic™ Dental Implant System, произведен от Zimmer Biomet. Компания Вилем ООД е ексклузивен представител за България на продуктите на Zimmer Biomet.

Имплантът е клинично решение за тесни фронтални участъци, има висока инициална стабилност и изключителна устойчивост. С диаметър 3.1 mm, платформа 2.9 mmD и конична двойна Friction-Fit връзка, която е с дълбочина 3mm и Platform switch, той е първи избор при имплантологично лечение в естетичната зона.

Компанията ще предложи и LM-Arte Posterior Misura – продукт на LM-Instruments Oy – набор от иновативни инструменти за естетично възстановяване. Инструментите са развити със съдействието на Style Italiano. Популярната колекция LM-Arte вече е в разширен вид – LM-Arte Posterior Misura – пригоден за хоризонтално и вертикално измерване на дебелината на композитни слоеве на постериорно възстановяване. Заостреният край на инструмента позволява измерване и моделиране на композитната стена с наличие на матрица.

Произведената от Optident Ltd. професионална избелваща система White Dental Beauty е с много високо водородно съдържание, за превенция от дехидриране. WDB NOVON избелващите гелове осигурават еквивалентен избелващ ефект за по-кратко време или подобен избелващ ефект, с по-ниска концентрация на периоксид. NOVON с 5% карамиден пероксид осигурява същият резултат от избелването като стандартен 10% карбамиден пероксид, но общата чувствителност е значително по-малка.

Продуктите на Вилем ООД могат да бъдат открити в зала 3, щанд C10.