Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Устойчивото на надраскване покритие от W&H

В зала 3, щанд С9 откриваме продукт, който подобрява качеството на денталните наконечници

Усъвършенстваната технология е в основата на изследванията на W&H и е с решаваща роля за подобряване качеството при лечението на пациентите. Една от най-впечатляващите разработки в портфолиото на компанията е покритието ScratchBlocker. Разработено с фокус върху издръжливостта, естетиката и устойчивостта, то извежда денталните наконечници на ново ниво.

W&H непрекъснато поставя нови стандарти в индустрията и отново ще докаже това от 18 до 20 май в Интер Експо Център, представяйки ScratchBlocker на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

ScratchBlocker е важна стъпка към по-голямата издръжливост и запазване на стойността на ротиращите инструменти. „Интензивната изследователска работа доведе до революционно покритие, което практически напълно предпазва наконечниците на W&H от надраскване“, споделят ни от компанията. Поради това те остават лесни за почистване, естетически красиви и здрави за дълъг период. Спестявайки за материални ресурси и бюджетите на денталните практики, W&H дава пример за устойчивост на няколко нива. Покритието ScratchBlocker вече е утвърдено като стандартна характеристика в гамата Synea Vision и при всички хирургични прави и обратни наконечници.

Дълготрайна издръжливост, дълготрайна естетика

Продуктовият мениджър Джудит Берг подчертава предимствата на специалното покритие: „В сравнение с конвенционалните покрития, нашият ScratchBlocker, на базата на силикон оксид гарантира, че денталните наконечници не показват признаци от износване дори след много години употреба. Това е истинско постижение в развитието.“ Настоящите проучвания потвърждават, че външният вид на денталните инструменти значително влияе върху оценката на пациентите за медицинското лечение. Наконечници, които изглеждат износени, развалят имиджа на съвременната дентална практика, дори и да работят перфектно. Покритието ScratchBlocker обаче гарантира траен и безупречен външен вид.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>