На БУЛДЕНТАЛ 2024 AMICUS DENTAL представя композит от последно поколение
3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Универсален „хамелеонов“ композит за всички класове кавитети

AMICUS DENTAL представя продукт, съвпадащ с всяка пломба, от 29 до 31 май в Интер Експо Център

В края на месец май предстои изложение БУЛДЕНТАЛ 2024, едно от най-значимите събития за денталния сектор в България. AMICUS DENTAL, фирма от сегмента на търговията със зъболекарски и зъботетехнически материали и консумативи, ще е сред участниците, заемайки зала 3, щанд D4.

AMICUS DENTAL ще представи продукта ONEshade. Това е универсален композит, който естетически съвпада с всяка пломба и цвят. От А1 до D4, само в една шприца. Неговата широка способност за съвпадение на цветовете елиминира процедурата за вземане на цвят, намалявайки съставния инвентар и спестявайки време и средства на лекарите. 

Продуктът, който ще открием на изложение БУЛДЕНТАЛ в Интер Експо Център, е удобен за работа и моделиране, биосъвместим е, и много нежен към венците. Композитът е произведен в Германия, има гладка повърхност и благодарение на качествата на този материал е устойчив на плака. Видим е с рентгенови лъчи.

Компания AMICUS DENTAL е изградена от професиналисти в бранша с опит повече от 15г. Тя създава спокойствие на клиентите си, за да могат да работят спокойно и качествено.

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024