Сред предимствата на ултразвукови накрайници AXIS е изключителната точност на свързването
3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Ултразвукови накрайници, дермални филъри и медицинска козметика от ново поколение

Иновативните продукти за медицината и естетичната медицина представя на щанда си фирма AXIS Bulgaria, по време на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Три продукта от последно поколение съвсем скоро ще ни представи екипът на AXIS Bulgaria. Това ще се случи на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024, в Интер Експо Център. „Ултразвукови накрайници AXIS, дермални филъри AMALIAN и медицинската козметика MAHILA SWISS SKIN CARE дават възможност за постигане на оптимални резултати“, коментират професионалистите.

Ултразвукови накрайници AXIS са съвместими с най-разпространените марки ултразвук

Сред предимствата на ултразвукови накрайници AXIS е изключителната точност на свързването

Екипът на AXIS Bulgaria ще посреща посетителите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА в зала 3, щанд А4. Публиката ще се запознае с предимствата и възможностите на ултразвукови накрайници AXIS. Създадени от швейцарската Axis Dental Sarl, Швейцария, те са от ново поколение. Изработени са от най-висококачествени материали, избрани съобразно спецификата на работа.

Сред предимствата е изключителната точност на свързването и форматът на накрайника. Благодарение на това специалистите могат да извършват интервенциите много ефикасно. Освен това ултразвукови накрайници AXIS са съвместими с едни от най-разпространените марки ултразвук – EMS, KAVO, NSK, SATELEC, SIRONA.

Филъри, създадени по CIS

Създадените с патентованата технология, базирана на последните медицински изследвания CORE-IN-SHELL (CIS), дермалните филъри AMALIAN са вторият продукт, акцент на AXIS Bulgaria. Екипът на компанията определя AMALIAN като „продукта-чудо“ от S&V Technologies.

SF гамата AMALIAN включва 5 монофазни филъра/5 линии в пълно съответствие с изискванията на FDA. Петте линии са разработени в съответствие с най-високите стандарти в естетичната медицина – Amalian SF28, Amalian SF24, Amalian SF20, Amalian SF16, Amalian колагеностимулатор бустер Balance.

Водеща медицинска козметика

В зала 3, щанд А4, AXIS Bulgaria ще представи MAHILA SWISS SKIN CARE. „Създадената от Belensa медицинската козметика е ново поколение козметична грижа“, коментират от екипа на компанията, който ще разкрие повече за продукта от 29 до 31 май.

„Медицинската козметика MAHILA SWISS SKIN CARE се базира на най-близките до човешките стволови клетки, извлечени от редки растения, витамини, пептиди, овлажнители и микроелементи. Продукт № 1 в Женева“, поясняват от AXIS Bulgaria.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба – Булмедика Булдентал Дерма & Естетика (bulmedica.bg)

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 – Булмедика Булдентал Дерма & Естетика (bulmedica.bg)