3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Цялостна грижа за организма по натурален начин

Обикаляйки пълните зали на Булмедика/Булдентал, със сигурност ще се натъкнете на щанд, който консултира всеки пожелал да научи какво е цялостното състояние на тялото му.

Енергон Ад клон е представител на чешката фирма ZES – производител на медицински уреди за нискочестотна импулсна магнитотерапия. Професионалните телесни анализатори впечатляват посетителите с бързото и точно поставена оценка на това, каква част от тялото е мастна и мускулна тъкан, вътреклетъчна и извънклетъчна вода, обем на течности, минерали и белтъци. Интересен е начинът, по който се изчислява и отношението талия – бедра. Този показател може да помогне на всеки да разбере дали има функционални нарушения, които могат да доведат до заболявания.

Освен телесните анализатори на щанда на Енергон Ад ще откриете и информация за нискочестотната импулсна магнитотерапия. Регенериращите и лечебни въздействия на импулсното магнитно поле са известни от много години на специалистите. Терапията влияе позитивно върху биохимичните и биофизичните реакции в клетките, подобрявайки пропускливостта на клетъчните мембрани. Магнитотерапията влияе благоприятно върху остеопорозата, простудата, мигрената, бронхита, диабета, астмата, целулита, високото кръвно налягане и още много други проблеми.

Продължавайки обиколката си в залите на Интер Експо Център ще откриете и иновативната тяхнология на плазмолифтинга – Plasmolifting, представена от „Естетик-Мед БГ“. Plasmolifting в стоматологията е съвременна и безопасна процедура, позволяваща локално стимулиране на регенерацията на тъканите. Тя премахва възпалителния процес на пародонта и подпомага естественото възстановяване на цвета, формата и структурата на венците и костната тъкан.

В основата на процедурата Plasmolifting™ лежи патентован метод на обработка на кръвта на пациента, с помощта на специален набор от вакуумни биотехнологични епруветки и особен принцип за центрофугиране. В резултат на това се получава инжекционна форма на аутоплазма, съдържаща тромбоцити, която се явява като продукт за въвеждане в тъканите на пародонта.

Чаровната представителка на щанда на компанията Биодоктор разказа за някои от продуктите, като Cellfood – кислородната серия за въздействие върху туморни образувания и пробилковите екстракти, даващи най-пълната сила от природата за целия организъм. Биодоктор предлага висококвалифирана грижа за здравето, с редица изпитани традиционни, но и най-модерни и интегративни медицински практики, както за диагностика, така и за терапия. Интересен продукт на компанията е и апаратурата за безкръвно изследване на свободни радикали, които са причина за сериозни проблеми със здравето като рак, диабет, мозъчни и сърдечно-съдови заболявания, остри и хронични възпаления, бързо стареене и други.

Природата все по-силно налага своята сила в лечението на хората по света. Изложителите на Булмедика/Булдентал полагат големи усилия, за да осведомят всеки посетител за най-доброто, което може да получи, по време на медицинското изложение.

{os-gal-46}