"Гелът против пърхот Alzeda е с дълготраен ефект след терапията", твърдят експертите
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Три решения за борба с пърхота

Фирма ZEDA акцентира върху върху специализираната серия с медицинска насоченост Alzeda

Близо 2/3 от хората в някой етап от живота си се сблъскват с пробема „пърхот“. И всеки път изниква въпросът – „Кои са правилните препарати срещу пърхота?“. Днес спираме вниманието върху три препарата, които ще представи на международната публика фирма ZEDA, която ще се включи в изложение БУЛМЕДИКА и Дерма&Естетика.

В зала 1, щанд D5a, екипът на ZEDA ще съсредоточи вниманието върху специализираната серия Alzeda. Тя е с медицинска насоченост и включва гел, шампоан и фитогел против пърхот.

„Гелът против пърхот Alzeda е тясноспециализиран продукт, който успешно преодолява проблемите с пърхота, себореята и себорейния дерматит“, информират от ZEDA. Той съдържа високоефективен противопърхотен комплекс в комбинация с масло от лайка за успокояване на раздразнения скалп. „Гелът е иновация както като козметична форма, така и като начин на приложение“, споделя екипът. Кога потребителят може да очаква ефект? Такъв се проявява след 1-3 нанасяния, а и има дълготраен след терапията, добавят експертите. 

Безсулфатна формула

Шампоанът против пърхот Alzeda

На фирмения щанд ще бъде представен и шампоанът против пърхот Alzeda. Той е със 100% безсулфатна формула, която щадящо почиства кожата на чувствителния скалп и успокоява сърбежа.

Шампоанът има противопърхотен комплекс от селенов сулфид и салицилова киселина и е подходящ за употреба както при мазен, така и при сух скалп. „Продуктът е съвместим с гел против пърхот Alzeda“, отбелязват от ZEDA.

Ефект след 3 седмици

Фитогелът не променя външния вид на косата

Фитогелът против косопад Alzeda ще бъде третият акцент в участието на компантията. Ограничава косопада и стимулира растежа на косата. В съдържанието му откриваме: 100% естествен активен комплекс екстракти от латинка, хининово дърво, корени от коприва и репей, масло от хвойна.

Прилага се без отмиване само в корените на косата след баня и не променя (изсушава/омазнява) външния вид на косата. „Фитогелът против косопад Alzeda проявява ефект след 3 седмици употреба“, информират от фирма ZEDA.

Български фирми могат да се възползват от подпомагане от ИАНМСП за участие в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024