Чиста и безопасна работна среда за пациенти и персонал с Dentasept
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Стоп на инфекциите в денталните клиники

Чиста и безопасна работна среда за пациенти и персонал с Dentasept

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2024 отваря врати на 29 май и ще продължи до 31 май. AGARTA ще бъде участник в него, където ще бъде разположена в зала 2, щанд В8.

AGARTA обединява търговските си марки за постигане на отлични резултати в превенцията на инфекции. Новото и оптимизирано портфолио Dentasept на фирмата е предназначено да отговори на нуждите за превенция на инфекциите в денталните клиники в цяла Европа.

Чиста и безопасна работна среда за пациенти и персонал с Dentasept

AGARTA предлага решения в областта на здравеопазването, като са наясно с проблемите които възникват сред денталните специалисти в поддържането на чистата и безопасна среда за своите пациенти и персонал. През годините  компанията е работила с известни марки като Ecolab, Anios и Unident, всяка от които предлага иновативни продукти за превенция на инфекции. ”Сега сме горди да обединим тези усилия в единно, мощно портфолио Dentasept, представящо най-доброто от трите свята.“ – коментират от фирмата.

Dentasept ще постави нови стандарти в превенцията на инфекции в денталните практики. Dentasept за чиста и безопасна среда.

Утре стартира изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА