Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 събира специалистите от 29 до 31 май
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Утре стартира изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

В Интер Експо Център над 180 участници от България, Румъния, Турция, Полша, Словакия, Италия, Франция, Китай, Южна Корея и Пакистан представят стотици регионални и глобални брандове

В годишния си календар всеки специалист и представител на бизнеса от медицинския, денталния и естетичния сектор отбелязва събитията, на които трябва да присъства. Безспорно сред най-важните е изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, които стартират утре, 29 май, в Интер Експо Център. За 3 дни форматът ще събере в София 180 участници от 12 държави, хиляди посетители от България и чужбина и ще даде възможност над 90 лектори и презентатори да запознаят присъстващите с актуалните продукти, технологии и подходи в медицината, денталната медицина, дерматологията и естетиката.

„Тук специалистите откриват най-новите технологии, продукти и научни разработки. За бизнеса в сферата на медицината, денталната медицина, дерматологията и естетиката, изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА създава възможност за развитие в международен план. А експертите надграждат знанията и уменията си“, коментират организаторите. С билет посетителите могат да се сдобият на iec.urboapp.com и на касите на Интер Експо Център в дните на изложенията.

Изложение с иновации и нови тематични направелния

Изложението предлага възможности за професионално усъвършенстване и развитие на бизнеса

Какво ще открием в залите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА? От представените 800 брандове, ще открием решения при медицинските технологии, лабораторно оборудване, ортопедията, рехабилитация, офталмологията, дентално и зъботехническо оборудване, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални кабинети и клиники, продукти за орална хигиена, диагностични и терапевтични апарати, филъри, продукти за лице и тяло, лазерни технологии.

Организаторите на изложението продължават да развиват и двете направления GREEN LINE и ANTI-AGING LIFESTYLE. Тематиките са насочени съответно към хранителните добавки, козметичните съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти, бази на козметиката, суперхрани и към разнообразните съвременни решения за постигане и поддържане на здраво тяло

„Здравният туризъм е новият сегмент, който развиваме активно през тази година“, споделят от Интер Експо Център. В първото издание на фокусът ще бъде върху направления Медицински/Лечебен туризъм“ и „Дентален туризъм“.

Съпътстваща програма с над 90 лектори

Перспективите за развитие са възможни освен благодарение на изложителите от България, Румъния, Турция, Полша, Словакия, Италия, Франция, Китай, Южна Корея и Пакистан, които представят 800 бранда, и в резултат на съпътстващата програма. В нея участват над 90 специалисти. Тя включва първия „Форум за женско здраве“ – на 31 май. Организаторите – Момичетата от града, в партньорство с Интер Експо Център, поставят на дневен ред профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания, АГ грижата, репродуктивното и пренаталното здраве и др.

Изложението ще предложи богата съпътстваща програма

С фокус върху авиомедицината и спешната медицина, денталната практика и др. е Презентационният форум на МК „Й. Филаретова”. Сдружение диабет и предиабет поставя за дискусия диабетните състояния. Десетки са фирмените презентации, практически курсове и лекции на водещи теми.

В началото на първия ден, 29 май обект на интерес е събитието, посветено на теорията и CAD/CAM – практиките. В него специалистите, благодарение на DENTIOS, ще разберат повече за денталните възстановявания. Парарелелен лекционан панел на АТ ДЕНТ с демонстрации наживо представя най-новите тенденции в денталната медицина. В същия ден Фондация „Първите три минути“ организира практически Basic Life Support-уъркшоп.

На изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще бъде представена металокерамиката Ултрапалин. „Това ще се случи за първи път в България“, поясняват от Лина Дентал. Денталното здраве е акцент на събитие в ранния следобед на международното изложение. BULGARIAN AROMATHERAPY ACADEMY реализира събитие за ароматерапията и денталното здраве. А ако искате да научите повече за хипохлорната технология в медицината, събитието на Clinisept+, стартиращо в 15.00 в Семинарна зала, е форматът, който е добре да посетите.

Сред събитията през втория ден е формат, посветен на имплантите с имедиантно натоварване в пери имплантологията. Организатор е Biotech Dental Bulgaria. Публиката отново ще може да посети и представянето на металокерамиката Ултрапалин и лекционния панел за тенденциите в денталната медицина. През третия ден на изложението, 31 май, в зала Вихрен, над 10 специалисти ще представят поредица от лекции, насочени към: интраоралните скенери и 3D принтерите в ежедневната клинична практика. В полезрението ще попаднат и образно-диагностичните решения, административните асистенти, пиезохирургията и др. В Семинарна зала на Палата 1 Сдружение диабет и предиабет ще фокусира публиката върху добрия гликиран хемоглобин и психологическа работа с хора с диабет и метаболитни заболявания.

От 29 до 31 май изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 ще събере водещите производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци от сегментите на медицинския, денталния и естетичния сектор. С билет посетителите могат да се сдобият на iec.urboapp.com, а от 29 до 31 май – и на касите на Интер Експо Център.

В очакване: естетичната медицина и дерматологията са фокус на ключово изложение 

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

Над 180 изложители представят 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор