Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Специализирана кушетка XSR 3 L E, с широк диапазон на модулиране

Тесните пространства в по-малките, но натоварени кабинети, често пораждат нуждата от оптимизация на пространството в тях. Съвременно решение за този проблем, разработено от завода в Санок, предлагат от фирма Physignosis Ltd, с участието си на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

XSR 3 L E представлява компактна и стабилна стационарна терапевтична кушетка с голям диапазон на модулиране. При размери 200/68/55-89 е осигурена достатъчна площ за пациента и удобна регулируема височина за работа, а двете малки колелца дават възможност за бързо преместване, при нужда.

Електрическото регулиране на височината посредством два малки тихи мотора я прави подходяща, както за обикновен лекарски кабинет, така и за манипулационни и терапевтични нужди. Въпреки, че е достатъчно елегантна на външен вид тя комбинира стабилността характерна за тежките ел. кушетки в едно със свободното пространство, което могат да осигурят само леките сгъваеми кушетки.

 При маса: 70 кг е осигурено максимално натоварване от 170 кг. Прахово боядисаната метална конструкция, която се предлага в 25 цвята, може да се допълни със странични банели (за закачане на аксесоари), подмишнични регулируеми опори, както и допълнителни отвори и стойка за хартиен чаршаф.

Повече за специализираната кушетка може да научи на щанд В1 в зала 1 по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Тази година в рамките на изложението се открива и пилотното издание на ДЕРМА&ЕСТЕТИКА с фокус върху дерматологичната и естетичната медицина.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>