Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Специалистите в областта на медицината се събират в България

Международно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ разкрива потенциала си в Интер Експо Център

Споделянето на опит, проследяването на тенденциите, срещата с иновативните практики и технологии и изграждането на контакти в професионална среда са основните фактори, които дават тласък за развитието на медицината. Със съществено значение за медицината и денталната медицина в Югоизточна Европа, от 15 до 17 май 2019 г., международното изложение Булмедика/Булдентал ще събере в столицата на България – София, специалисти и водещи фирми.

„Създаваната ежегодно професионална обстановка е от съществено значение за сектора в региона“, коментираха присъстващи на последното издание. И през 2019 г. специалистите ще се запознаят с продукти от няколко континента. БУЛМЕДИКА ще даде възможност за среща на производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти и консумативи. За първи път, в рамките на БУЛМЕДИКА, е включена новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, която поставя фокус върху дерматологията и естетичната медицина. За 53-и път БУЛДЕНТАЛ ще даде възможност на компаниите от сектора да представят на специалистите висок клас дентално и зъботехническо оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Сред компаниите, които разположиха щандовете си на последното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, присъстваха участници от България, Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Полша, Унгария, Латвия и Словения и други.

Изложбеният и конгресният капацитет на Интер Експо Център се превърна в арена за многобройните професионални семинари, демонстрации и презентации, които засегнаха най-новите продукти, превенцията на различни заболявания и обществената безопасност.

Подробна информация за изложението и възможностите за участие в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще откриете на: bulmedica.bg.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>