3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Скрининг тестове за риск от диабет за присъстващите на Булмедика/Булдентал

Национално сдружение „Диабет, прeдиабет и метаболитен синдром“ ще проведе скрининг за риск от диабет, по време на медицинското изложение Булмедика/Булдентал.  Благодарение на валидиран тест FindRisk ще стане ясно какъв е риска за възникване на диабет, в следващите 10 години, за всеки посетител.

Сдружението ще определи и рисковите групи. На тях ще бъде проведен скрининг за диабет – измерване на кръвна захар с глюкомер. Ще се раздават глюкомери на лекарите и посетители на изложението. Също така ще се раздават безплатни глюкомери и на пациенти със захарен диабет тип 2, за което е желателно те да носят някакъв документ за заболяването, за справка.

Национално сдружение „Диабет, прeдиабет и метаболитен синдром“ работи, за да имат хората с предиабет шанса никога да не станат диабетици, а диабетиците – да живеят достойно и без усложнения. Целите на организацията са подобряване качеството на живот на хора с диабет, насърчаване на социалната и професионална им реализация, подобряване на достъпа им до лечение, диагностика, ресурси и обучение.

Национално сдружение „Диабет, прeдиабет и метаболитен синдром“ ще откриете в зала 1 щанд С12.