Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Силиконова маса за снемане на отпечатък и Wizard Navigator EVO от ЕТ „Анка Кацарова“

SILAXIL KIT ще бъде един от продуктите, които ЕТ „Анка Димова Кацарова“ ще предложи, по време на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Той е произведен от LASCOD Spa.

Silaxil е висококачествена кондензационна силиконова маса за снемане на отпечатък. Притежава нова, иновативна формула. Нейното преформулиране представлява най-новото развитие в кондензационните силикони (тип C). Тя притежава максимална точност, идеален вискозитет, тиксотропични свойства и отлична стабилност  на отпечатъка. Продуктът е биосъвместим.

Wizard Navigator EVO

Производител на Wizard Navigator EVO е MEDIN, a.s. Продуктът е наследник на Wizard navigator система. Тя е с по-голяма гъвкавост и устойчивост на циклична умора,  благодарение на термичната обработка на Niti пилите. Той е с неактивен връх, за по-лесно насочване в кореновите канали, ефективно отстранява дентина, може да се използва многократно, както и да се автоклавира. По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, компанията ще проведе демонстрация с Wizard Navigator EVO.

ЕТ „Анка Кацарова“ представя и Fusio™ Liquid Dentin, произведен от PENTRON. Това е течен композит, съчетаващ сила на връзката и композитни технологии в един продукт – без ецване, без адхезивни системи. За класове I, III, V, самоадхезивна подложка, самоадхезивен силант за фисури, възстановяване на дентин. Елиминира риска от постоперативна чувствителност, не съдържа Бисфенол A. Нанася се бързо и лесно.

Продуктите си фирмата ще представи в зала 3, щанд A5.