Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Silent compact – малка и компактна спирация за едно работно място

GEO Expert Wax Set A. Bruguera е комплект восъци за създаване на монолитни, диагностични, естетични и хипер-реалистични восъчни моделажи, разработени от Аугуст Бругера. Естествените зъбни контури се създават много лесно, бързо и точно. Ефектните восъци GEO Expert white/orange/blue/brown са за персонализиране на восъчния модел.

Моделажните восъци: GEO Expert sculpture/dentin са за монолитни восъчни моделажи и стандартно моделиране на корони и мостове; GEO Expertenamel/translucent са органични и прозрачни. Изгарят без остатък и са за изцяло прес-керамични възстановявания; GEO Expert dentin/enamel/translucent са с естествени зъбни цветове за моделиране и визуализация на wax моделажи.

bre.Lux Power Unit 2 е иновативна LED технология на bre.Lux 2, която обхваща целия спектър на светлината, под 400 нанометра, което позволява ново качество на полимеризация. bre. Lux 2 предлага на потребителя по-последователно и по-бързо втвърдяване, тъй като различните дължини на вълните могат да достигнат до различни дълбочини. 72 LED лампи (20,000 работни часа) осигуряват ненадмината и високоефективна светлинна мощност, за да се предотврати свиването. Контролът на температурата – от 45° C до 55° C елиминира термичните влияния, като прегряване и крехкост на обекта.

Silent compact е малка и компактна спирация за едно работно място. Работи без филтърна торба, благодарение на механичното филтърно почистване (събирателен контейнер за прах 2,6 л.). Работата се контролира от интелигентно автоматично включване. Много ниско ниво на шум (55 dB), поради напълно капсулования колекторен мотор, който има > 1000 работни часа и се подменя без инструменти само за 10 мин. Работи на две всмукателни степени, подходящи за всяка употреба, с постоянна всмукателна сила (2500 л/мин.). Активна защита на здравето, в резултат на фината филтърна технология, с ефективност 99,9%. Атрактивен дизайн и високо качество.

Дентасвет – 1 ще намерите в зала 2, щанд D16