Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Съвременни естетични технологии от Alfa Medical

Разнообразие от продукти за професионални козметични и естетични процедури ще ви очакват на изложение ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Съвременни технологии и професионализъм от световна класа ще видят посетителите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА от 31 май до 2 юни. Alfa Medical е един от изложителите – компания в сферата на медицинската естетична индустрия, чието начало е поставено преди 18 години в Корея, а днес продуктите ѝ са познати в целия свят. Ето и какво ще видите на щанда на производителя. 

КУПИ БИЛЕТ

Резорбируем повдигащ конец, игла за мезотерапия и още 

Alfa Aqulift е резорбируем повдигащ конец, който има стягащ и повдигащ ефект за кожата. Конците са напълно безопасни, биосъвместими и биоразградими. Аqufill е хиалуронов филър, който прилага прогресивна HA технология и осигурява дълготраен ефект, безопасност и възможност за отстраняване. „Aquafill показва изключително висок хидрофилен капацитет, благодарение на стабилната си молекулярна структура”, поясняват от компанията производител. Друго предимство на изделието е, че може да бъде напълно разградено чрез инжектиране на хиалуронидаза. Следващият продукт е Natural Meso или игла за мезотерапия, която се използва ефективно за различни процедури като инжектиране на хиалуронова киселина, локални анестетици, мезотерапия и други. Natural Fill намалява болката и може да съкрати времето за възстановяване, което прави процедурата по-комфортна за пациента. 

Хидратация и еластичност с козметиката на Dr. NL 

Продуктите на марката Dr. NL съчетават в себе си качеството на корейската козметика и швейцарката философия за красота на д-р Nikolaus Linde. Отличните резултати и здравето на кожата са от водещо значение при създаването на всеки продукт. Основните съставки са комбинирани така, че да хидратират, успокоят и допринесат за еластичността на кожата.  

{os-gal-82}

Повече от продуктовата гама на Alfa Medical ще видите на щанд B6, в зала 2 на Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>