Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

ROOTT улеснява работата на имплантолога, а с Beverly Hills Formula се постига блестяща усмивка

SMART MEDICAL SYSTEMS, която е официален представител за България на швейцарската фирма TRATE, представя ROOTT open implant system и Beverly Hills Formula.

ROOTT са импланти от най-ново поколение, изпълнени с невероятна прецизност и даващи прости и достъпни решения на сложни имплантологични казуси. С ROOTT работата на имплантолога е максимално улеснена, а цената на материалите е напълно достъпна.

SMART MEDICAL SYSTEMS предлага курсове за обучение за работа с ROOTT , изцяло съобразени с нуждите на стоматолога.

Блестяща, бяла усмивка с Beverly Hills Formula

Beverly Hills Formula е вече част от портфолиото SMART MEDICAL SYSTEMS. Иновативна формула на избелващи пасти за зъби – ниска абразивност, съчетана с отлично премахване на петната по зъбите. „Beverly Hills Formula е в ТОП 5 на най-продаваните марки пасти за зъби!“, коментират от компанията. Beverly Hills Formula Professional White е професионалната серия, която включва Advanced Black Pearl Whitening Toothpaste, Advanced Silver Whitening Toothpaste и Advanced Sensitive Whitening Toothpaste.

Advanced Black Pearl Whitening Toothpaste

Новата усъвършенствана формула съдържа активен въглен, който помага за премахване на бактериите, причиняващи лош дъх. Комбинираната формула на професионална избелваща съставка PAP, усъвършенствани пирофосфати, хидратиран силициев диоксид и перлен прах помага за премахване на повърхностни и дълбоки петна, без да навреди на емайла.

Advanced Silver Whitening Toothpaste

Формулирана да осигурява дълбоко отстраняване на петна без увреждане на емайла. Комбинацията от нано-сребърна и професионална избелваща съставка PAP помага да се постигне по-бяла усмивка, осигуряваща силно антибактериално и антиплаково действие. Хиалуроновата киселина осигурява високо ниво на професионална защита на венците и подпомага регенерацията на тъканите.

Advanced Sensitive Whitening Toothpaste

Нова авангардна формула, съдържаща комплекс Idorxyplus, съчетава хидроксиапатит, аргинин и калциев карбонат за запълване на микро-наранявания в емайла и дентина, което води до незабавно облекчаване на чувствителността. Специално разработената формула осигурява реминерализиращо действие, както и силна антибактериална и антиплакатна защита, като същевременно подпомага регенерацията на тъканите.

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 компанията ще откриете в зала 3, щанд А8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>