Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

ROMY-DENT Ltd представя биоактевен сийлър, матрица за аугментация след екстракция и фотополимер

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017 ще бъде мястото, на което компания ROMY-DENT Ltd. ще представи иновативните продукти, които предлага.

Сред акцентите на фирмата, на тазгодишното издание, ще бъде Bio-Root RCS, произведен от Septodont. Този минерален биоактевен сийлър, с ненадминати запечатващи свойства, е от най-ново поколение. Функционира без свиване, с високо pH=11q, с антимикробни свойства, адаптирана флуидност, работно време – 10 минути и окончателна полимеризация – 4 часа и е рентгеноконтрастен. Той е на основата на прах от калциев силикат, циркониев оксид и повидон плюс разтвор на калциев хлорид и поликарбоксилати.

Bio-Gide Shape

Bio-Gide Shape е продукт на Geistlich. Новата предварително оформена матрица за бърза и сигурна аугментация, след екстракция, в комбинация с костозаместващия материал Bio-Oss или Bio-Oss Collagen дава отлични резултати. Удобна е, лесна за работа, готова за употреба, от биологичен произход.

Компания ROMY-DENT Ltd. ще акцентира и върху Bio Functional Enamel Plus HRi, създаден от Micerium. Този фотополимер, от най-ново поколение, е без Bis-GMA. Притежава емайл, със свойствата и качеството на златото по коефициент на абразивоустойчивост. Той е естетически равен на естествения емайл, създаден специално за дистални зъби. Позволява възстановяване по микроинвазивен път, съобразен с невро-мускулната система. Продуктът е силно биосъвместим и не съдържа комономери; освен това е без  Bis-GMA, високорентгеноконтрастен е и съдържа флуорид.

Всички предложение на фирмата ще откриете в изложбена зала 2, щанд С3.