Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Решения за всеки кабинет и практика на щанда на Medical Expresss

От 31 май до 2 юни екипът на компанията ще очаква посетителите на изложение БУЛМЕДИКА   

Medical Express си партнира с реномирани производители на продукти в сферата на общата медицина, гинекологията, УНГ, хирургията. В онлайн магазина на компанията ще откриете предложения от марки като SIUI, COSMED, GIMA, ETHICON, PRIMESTAR, EUROGINE, MALVESTIO, BIOCARE, MEDGYN, KaWe, ULTRAGEL, ALLTION, 3M, WISAP и други. Екипът на Medical Express се включва в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, за да предложи на посетителите решения за всеки кабинет и практика.  

КУПИ БИЛЕТ

Ехограф, гинекологичен стол, ЕКГ апарат, перфузор, колпоскоп – на един щанд  

Apogee 6300 от SIUI  е висок клас цветна доплерова система, работеща под чисто нова платформа Realview +. Мощни процесори осигуряват прецизност, бързина и по-добра ефикасност при обработка на информацията. Изключително детайлен образ и специализирани софтуери, модифицират Apogee 6300 в експерт при работа в кардиологични, акушеро-гинекологични или общи изследвания по образна диагностика.   

Модерен и елегантен гинекологичният стол SWING от Kayfat Medical Science and Technical се регулира от електрическо движение във височина и промяна на наклона. Моделът е с кракодържатели тип степенки и има място за чаршаф на ролка зад гръбната секция. Различни цветове са налични на склад.    

Biocare iE300 от Biocare Bio-Medical Equipment Co., Ltd е три канален ЕКГ апарат със 5” LCD цветен дисплей за мониториране на 12 отвеждания. Има програма за автоматичен анализ и интерпретация, вградена батерия  и памет за 3 000 записа. Лек и удобен, той е подходящ за всяка практика.   

S5 от Hedy Medical Device e ново поколение перфузор за прецизна интравенозна и артериална инфузия с вградена акумулаторна батерия, издържаща повече от 6 часа непрекъснато вливане при режим 5 мл./ч. Работи на всички най-използвани режими за вливане, има автоматична детекция на размера на спринцовките и 5-степенна промяна на налягането.    

Колпоскоп AC-2311 от Alltion e с тристепенно увеличение и с вградена камера. Благодарение на апохроматичната оптична система, цветното разсейване на светлината е ефективно коригирано и това води до максимално реално изображение. Тристепенното увеличение дава възможност от общо наблюдение да се премине към прецизен преглед. Колпоскопът е монтиран върху лесно подвижна стойка на три колела, със спирачки. 

{os-gal-83} 

Тези и още предложения от Medical Express ще ви очакват на щанд А5, зала 2, в Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>