Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Решения за нуждите на дерматологията и естетичната медицина ще ни представи от 2 до 4 юни GLOWCEUTICALS BULGARIA

Aкцент в тазгодишното участие на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 са IPL машините на френския производител EUROFEEDBACK Adena и Anthélia.

От GLOWCEUTICALS BULGARIA споделят: „Anthélia и всички устройства с импулсна светлина на френската фирма EUROFEEDBACK осигуряват постоянно ниво на импулсна светлинна енергия през целия живот на техните апликатори с патентования процес SRE.“ Апаратите са подходящи за целите на дерматологичната медицина и притежават всички необходими световни сертификати. Поддържат скорост от 1 импулс в секунда с класически апликатор и 3 импулса в секунда със специално разработения за летните месеци апликатор Rafale. Сигурността е гарантирана чрез двойния оптичен филтър. Терапиите се провеждат без прекъсване, без нагряване на апликаторите и с висока скорост. „С Anthélia® и Adena® можете да подарите на клиентите си безупречно гладка и красива кожа във всеки един сезон“, допълват от компанията.

Предимствата:

 • перманентно премахване не само на тъмни, но и на светли – руси и бели косми, за което EUROFEEDBACK притежава международен патент
 • ефективно премахване и на тънки косми
 • патентована система SRE, осигуряваща постоянно ниво на импулсна светлинна енергия през целия живот на апликатора – еднакво качество и ефктивност от първата до последната светкавица
 • Безплатна подмяна на апликатора след генериране на 250 000 импулса
 • тествани продукти с доказани резултати
 • сигурни резултати при всички видове кожа – фототип 1 – 6
 • нежна, комфортна процедура
 • иновативна технология с 18 патента
 • безплатен автоматичен софтуерен ъпдейт и постоянен GPS-контрол на качеството директно от производителя

Абсорбционните филтри, използвани при двете устройства, осигуряват сигурна филтрация на светлинния сноп и пропускат единствено необходимия за фотоепилация светлинен спектър.   Това прави EUROFEEDBACK пионер в постигането на баланс ефективност спрямо сигурност.

Висок стандарт на надеждност

Да, това ни предлага EUROFEEDBACK. Двата IPL уреда за фотоепилация и фотоподмладяване на лице и тяло използват бяла светлина с широк спектър, което способства предлагането на разнообразни процедури. Филтърът на светлина е различен според вида на процедурата. Спектърът, излъчван от лампата, зависи от температурата на плазмата в тръбата и от електрическия ток в тръбата. Светлинната енергия трябва да бъде с добро качество, да е добре филтрирана, добре калибрирана и точна, за да осигури ефективно и сигурно третиране.

Adena и Anthelia са оборудвани с два апликатора, с различни филтри според приложението:

 • Фотоепилация – дължина на вълната от 610 nm до 1400 nm
 • Фотоподмладяване – дължина на вълната от 475 nm до 1400 nm

Благодарение на качествата си, апаратите осигуряват повече 15 години високо качество и сигурност на международните пазари. Лидер са във Франция, Канада и Австралия, а с навлизането си на немския пазар последната година, успяха с над 100 продадени устройства за 6 месеца, да постигнат истински фурор.   

Продуктите на EUROFEEDBACK, представени от GLOWCEUTICALS BULGARIA, ще откриете в зала 2, щанд С8а.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>