Clinisetp+ ще бъде представен на ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2024
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Решение за кожните проблеми и раздразнения

Clinisept+, препарати при гъбички по ноктите, язви, диабетни рани, екземи, розацея, акне и още много други от 29 до 31 май на ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Края на май месец наближава, а с него и международното изложение за дерматологична и естетична медицина ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2024. Както всяка година всички са в очакване за най-новите и съвременни продукти и технологии на пазара.

В този ред на мисли Clinisept+ е тазгодишен изложител и ще представи продукти за оптимална грижа на кожата, лечение на разнородни кожни заболявания и добра хигиена на очите. Екипът на фирмата ще бъде на разположение в Интер Експо Център на посетителите от 29 до 31 май в зала 1, щанд А4. Ето и първия продукт, който е „любимец на имплантолози и хирурзи и печели награда за иновация Dental Industry Awards for Innovation 2020” – твърдят от фирмата.

Clinisetp+ Dental

заздравява бързо рани и следоперативни интервенции на меките тъкани

намалява плаката по конците

не оцветява имплантните.

Clinisept+ Skin

Продукт, който предоставя иновативен подход за оптимизиране на хигиената на кожата, използвайки усъвършенствана хипохлорна технология, която е несравнима по ефикасност и съвместимост с кожата и тъканите. Ефективното почистване на кожата и контролът върху микробите е може би най-важният аспект на всяка медицинска или естетична процедура. Clinisept+ Skin увеличава максимално защитата срещу усложнения и оптимизира резултатите за пациентите.
Одобрено от водещи световни козметични професионалисти, хирурзи и лекари – единственият препоръчан продукт от JCCP (Съвместен съвет на практикуващите козметични специалисти).

  • подходящ е като съпътстващо лечение при язви, диабетни рани, акне, псориазис, розацея и екземи
  • усъвършенствана хипохлорна инфузия с висока чистота
  • ефикасност и съвместимост с кожата
  • спечелила множество награди
  • произведен по патентован процес.
  • произведен по ISO 13485 и ISO 22716 (GMP).
  • покрива всички EN стандарти и протоколи
Clinisetp+ Podiatry

70% от всички лекари-подиатристи в Европа използват Clinisept+ Podiatry – мощен антимикробен препарат и грижа при гъбички по ноктите и кожата, екзема, псориазис и дерматит, също така подходящ за употреба от диабетици, при отворени хронични рани и язви.

Clinisoothe+

Търговският бранд, подходящ за разпространение в аптеки, магазини и крайни потребители – той таргетира основни кожни проблеми, като кожни раздразнения, акне, розацея, възпаления, зачервявания, възстановяване на кожата след слънце, след лазерни и естетични процедури, като микронидлинг, микроблейдинг.

Purifeye+ 

Purifeyes™ е разработен с водещи офталмолози, за да осигури професионални нива на очна и периокуларна хигиена и да намали микробния свръхрастеж и възпаление, което води до дългосрочни симптоми на сухота в очите. Подходящ преди оперативни интервенции, както и след за бързо възстановяване и поддържане на оптимална хигиена.

Фирма Одоната Козметикс ООД e производител, вносител и дистрибутор на козметични продукти.

Партньор за клона в България на Clinisept+ и Clinisoothe+

Произведени в UK.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024