Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Re-Gen представя Revanesse Kiss – за аугментация и контур на устните

Revanesse Kiss е продукт на Prollenium Medical Technologies Inc., специално разработен за аугментация (придаване на обем) и контур на устните. Деликатните свойства на устните се нуждаят от специално формулиран филър, за осигуряване на добри резултати след инжектиране. Резултатът от този специален дизайн е филър, който е лесно да се инжектира и да се моделира след инжектирането, с по-малко случаи на оток.

Antibacterial Polyglycolic Acid

Произведеният от Unilene SAC Antibacterial Polyglycolic Acid е предназначен за Vital Sutures – специалисти в производството на шевен материал. Това е линия от хирургични конци, сред които е и Antibacterial Polyglycolic Acid, които отговарят на най-високите стандарти за качество, задоволяват изискванията на здравните специалисти и допринасят за успеха на всички видове хирургични процедури.

V-Taper Gold

Продуктът V-Taper Gold е произведен от United Dental. Той е от ново поколение NiTi Controlled Memory сплав. Притежава прогресивна коничност: „Протейпър” протокол на работа, както и редица предимства, дължащи се на най-новата сплав в металургията.

На 20.05.2017 г. ще организира курсове в Best Western Hotel Expo на следните теми:

1. „Приложение на диодните лазери в ежедневната дентална практика” (9.30 – 13.30 ч.);
2. „Техники за поставяне на кофердам” (9.30 – 13.30 ч.);
3. „Видове разрези и шевове в ежедневната пародонтология” (14.00 – 18.00 ч.);
4. „Дермални филъри – Курс за напреднали” (9.30 – 17 ч.).