Наконечници Synea Power Edition: за обработка на най-твърдите материали
3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Разнообразие от продукти в денталната сфера

Какво ново ще представи W&H Bulgaria на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024?

W&H Bulgaria, фирма утвърдена на българския пазар като дистрибутор и представител на големи европейски фирми, производители на продукти в денталната сфера ще бъде участник в БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 да 31 май. Посетителите ще могат да намерят W&H Bulgaria в зала 3, щанд С5.

Ще представим малка част от асортимента ѝ в денталната сфера, който екипът на фирмата ще представи на БУЛДЕНТАЛ 2024 в Интер Експо Център.

Наконечници Synea Power Edition

Наконечници Synea Power Edition се използват за обработка на най-твърдите материали, производител  е W&H Dentalwerk Buermoos. Високооборотните обратни наконечници на W&H са специално проектирани за обработка и отстраняване на високоякостни керамични материали като цирконий.

Предлагайки здрав дизайн, допълнителен въртящ момент и стабилна скорост на отстраняване, наконечници Synea Power Edition са идеалното решение за приложения, изискващи висока производителност като отстраняване на корони и мостове.

Благодарение на модифицираното предавателно отношение наконечниците осигуряват оптимална скорост на борера и допълнителен въртящ момент, необходим за ефективна обработка на твърди материали.

С производителността на отстраняване на зъбните структури при същото контактно налягане се предотвратява прекомерното износване на борера и се намалява рискът от термично увреждане на зъбите. Експоатационният живот на наконечниците Synea Power Edition е удължен с поне 20%, тъй като те са по-малко податливи на механични повреди.

W&H AIMS, производител W&H Dentalwerk Buermoos

W&H AIMS подкрепя потребителите стъпка по стъпка по пътя им към професионално управление на хигиената. В денталната сфера е от съществено значение, но гарантирането й често е сложна задача.

С широко продуктово портфолио, фундаментални познания и цялата информация с един поглед, W&H AIMS е ценен ресурс за всеки медицински специалист. W&H предоставя ръководство за работните процеси с цел стъпка по стъпка да се прекъсне предаването на инфекции. W&H AIMS напътства здравните специалисти през седемте стъпки на повторна обработка:

  • употребявани инструменти
  • почистване
  • дезинфекция
  • проверка
  • опаковане
  • стерилизация
  • съхранение и заобикаляща среда

  •  

Цялостният работен процес в денталната сфера предоставя практически съвети, конкретни решения и допълнителни научни познания за повече ефективност. С W&H AIMS медицинските специалисти могат да издигнат управлението на хигиената в ежедневната си работа до професионално ниво и по този начин да осигурят възможно най-добрата грижа и защита за пациентите и себе си.

Компас за утрешна дентална хирургия

Под мотото „Вашият компас за утрешната дентална хирургия“ W&H представя  продуктов компас, който подчертава синергията между продуктите на производителя на медицински изделия.

Като доставчик на цялостно обслужване в областта на оралната хирургия и имплантологията, W&H осигурява оптимална подкрепа на хирурзите за широк спектър от лечения: от екстракция на зъби до хирургична пародонтология, от латерален синус лифт до измерване на стабилността на имплантите.

В основата на управляваното от работния процес решение е Implantmed Plus, висококачественият хирургичен апарат на W&H за имплантология и орална хирургия. С Piezomed модула като допълнително решение, W&H променя начина, по който работят оралните хирурзи: благодарение на комбинация от устройства, потребителите имат на разположение всички предимства на прецизната ултразвукова технология.

По този начин могат да бъдат обхванати голямо разнообразие от хирургични приложения. Със слогана „Орална хирургия и имплантология в перфектна хармония за вашия успех в лечението“, W&H обобщава взаимодействието между хирургичните устройства и иновативния метод на Osstell за измерване стабилността на имплантите.

За денталната сфера: Helix тест

Helix тестът е устройство за изпитване на клас В стерилизатори. То е класифицирано като устройство за изпитване на процеса (PCD) и за оценка на способността за отстраняване на въздуха и проникване на парата в камерата на стерилизатора. То действа като кухо тяло (тесен лумен/ тип А съгласно EN 13060), което поради физическата си форма симулира най-трудните за стерилизация инструменти с кухини.

Helix тестът се поставя в парния стерилизатор заедно с тестовата лента и се подлага на тестови цикъл. Парата трябва да проникне в шлауха и да достигне до края в капсулата, където се намира тест лентата. В края на цикъла тестовата лента може да се провери.

За успешно завършен тест химическият индикатор трябва да бъде равномерно достигнат и променен от парата за определено време при определена температура (3,5 минути при 132-137 °C или 15 минути при 121-124 °C). Цветът на тест лентата дава информация за резултата от теста.

Термодезинфектори Teon/ Teon+ от Miele производител W&H Dentalwerk Buermoo

Сигурни и видими резултати при почистване и дезинфекция на дентални инструменти. С помощта на W&H термодезинфекторите от Miele можете да постигнете сигурни и видими резултати при почистване и дезинфекция на дентални инструменти.

Благодарение на своите специални програми новите термодезинфектори предлагат най-доброто почистване и дезинфекция за Вашата дентална практика. Teon подобрява организацията на работа в стерилизационната стая, намалява времето за повторна обработка и повишата защитата срещу кръстосани инфекции.

Първокласният Teon+ осигурява на най-взискателните клиники отлична автоматична система за почистване на инструменти като предлага пълна проследяемост, за да отговори на текущите регулаторни изисквания. Иновативната му система за активно въздушно изсушаване поставя нов стандарт по отношение на качеството и производителността.

На БУЛМЕДИКА 2024 : W&H стерилизатори на оперативен лизинг

W&H Bulgaria представя своята програма за оперативен лизинг на W&H стерилизатори. Договорът се сключва за период от 5 години с възможност за придобиване на петата година или подновяване на договора с нов апарат.

Най-важното предимство за клиента е, че в наемната цена са включени всички консумативи и сервизно обслужване за целия период т.е. всичко е включено в цената.

Към стерилизатора се монтира система за мониторинг iodent, която изпраща информация за състоянието на стерилизатора в реално време към сервиза на W&H България. В случай, че трябва да се сменят консумативи или има възникнал проблем, сервизната служба получава съответното съобщение и предприема необходимите действия.

По този начин не се изисква никакъв ангажимент от страна на клиента. В случай на появил се проблем, стерилизаторът се заменя с друг. Така денталната практика има гарантирана и сигурна стерилизация.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024