Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Разнообразие от продукти предлага MAGNAFARM

Течна лепенка за афти и продукт за локална анестезия. Тези продукти ще бъдат сред продуктите, които от 7 до 9 октомври ще ни предложи MAGNAFARM по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020.

Сред акцентите във фирменото представяне е УРГО АФТИ. Филмогелът e течна лепенка при афти и се прилага локално с помощта на шпатула, вградена в капачката. При контакт със слюнката УРГО АФТИ оформя фин, прозрачен и еластичен филм върху устната лигавица. Той изгражда своеобразна течна лепенка, която:
– изолира афтите в устата (предпазва от контакт с храна, вода и слюнка)
– моментално и дълготрайно облекчава болката
– ускорява процеса на оздравяване

Защитният филм действа до 4 часа. Една опакова е достатъчна за 100 нанасяния. Допълнително за УРГО АФТИ ще научим по време на дискусия на щанда, с тема „Течна лепенка за афти“ и лектор – Вяра Николина.

Няма страшно убождане

Другият продукт, към който MAGNAFARM ще насочи вниманието ни, е РОМЛА от RAFARM. С насдлова „Няма страшно убождане“, от компанията информират, че той ефективно намалява чувствителността на кожата. РОМЛА е без лекарско предписание за локална анестезия на: кожата във връзка с вкарване на игла и повърхностни хирургични процедури при възрастни и в педиатричната популация; гениталната лигавица при възрастни и юноши на възраст или по-голяма от 12 години; язви на краката при възрастни. Съдържа лидокаин.

Благодарение на качествата си, РОМЛА:
– е лесен за употреба
– има продължителност на анестезията до 2 часа
– приложим е както за новородени, така и за възрастни
– съдържа лидокаин 25 mg/ и прилокаин 25mg

MAGNAFARM ще ни представя продуктовите си предложения в зала 2, щанд В2.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>