Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Работни обувки за професионалисти

Професионални обувки, специално разработени с грижа за ходилото, ще покажат от фирма КЛОГ, в рамките на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

 

 

Фирмата предлага голямо разнообразие от модели и цветове професионални обувки, подходящи за работещите в болници, лаборатории, спа центрове, производство, хотели, ресторанти и други. Обувките отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти.

Посетителите на тазгодишното изложение ще могат да се запознаят с новия модел обувки Invigorate на английската марка WearerTech, който е създаден да осигури максимален комфорт, сигурност и удобство на краката. Invigorate са супер леки и изработени от водоустойчив олекотен E-Tech материал. Обувките разполагат с SSR технология за непързаляща се подметка, която не оставя следи и има дълбок грайфер. Тя е устойчива на олио, мазнини, горива и абразиви. Invigorate са с регулируема каишка, която осигурява допълнителна сигурност на крака. Имат странични отвори за проветрение, които са специално оформени, за да не допускат проникването на течности . Впечатляват и с лесно машинно или ръчно почистване с вода до 40°С, както и с омекотена допълнителна стелка.

Мисията на КЛОГ е да осигури максимална грижа за краката, с цел усещане за комфорт през целия ден – на работното място и в свободното време.

Повече за предложенията на фирмата може да научите на щанс С11 в зала 2, по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

В рамките на тазгодишното изложение ще бъде сложено началото и на новата тематика ДЕРМА&ЕСТЕТИКА, с фокус върху естетичната и дерматологичната медицина.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>