Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

PRP & PRF приложение в естетичната дерматология и стоматология

Не всички видове епруветки за плазмотерапия дават едни и същи резултати. Фирма PRP Lab – експерт в регенеративната медицина, произвежда епруветки клас 2в за терапевтично приложение, които ще представи на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Резултатът от плазмотерапията зависи от метода на приложение и качеството на епруветките. PRP Lab има разработен собствен протокол: метода „Ускорена автоложна тъканна регенерация“ (Accelerated Autologous Tissue Regeneration). Методът е базиран на автотрансплантация на клетки, извлечени от собствената кръв на пациента, които предизвикват активна биостимулация на стволовите клетки и ускорена регенерация на всички тъкани.

Методът намира приложение в естетична дерматология и пластична хирургия, стоматология, офталмология, дегенеративни ставни заболявания, естетична гинекология.

PRP Lab предлага калибрована центрофуга, 4 типа епруветки и сертифицирано обучение.

Предложенията на PRP Lab, представени от MedicoPharm Health & Beauty, ще може да разгледате на щанд D6 в зала 1 на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Тази година, в рамките на международното изложение, ще бъде поставено началото на новата тематика ДЕРМА&ЕСТЕТИКА, с фокус върху новите технологии в дерматологичната и естетична медицина.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>