Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Proxeo пиезо скалери, безжична полираща система, ръкохватка за въздушно полиране и още много, ни представя W&H BULGARIA

Богато портфолио от продукти и технологии от последно поколение ще ни предложат специалистите от W&H BULGARIA. Какво ще открием на щанда им – С7 в зала 3, научаваме в следващите редове:

Proxeo пиезо скалери: ултразвук, съвместим и с пейсмейкъри

Трите нови пиезо скалера Proxeo Ultra на W&H прецизно премахват суб- и супрагингивален зъбен камък. Бързата смяна на накрайниците е наистина единствена по рода си. С ултразвуковата технология на Proxeo дори пациенти с пейсмейкър могат да бъдат безопасно лекувани.

Бърза смяна на накрайниците, безжичен педал за управление

Новата, лесна за работа система с бърза връзка позволява бърза смяна на накрайниците само с един вместо с шест оборота. Proxeo Ultra PB-530 е оборудван с безжичен педал за управление за максимална свобода на движение.

Ултразвук, съвместим и с пейсмейкъри

Всички ултразвукови апарати на W&H са тествани за тяхната съвместимост с пейсмейкъри и са сертифицирани като подходящи за лечение на пациенти с пейсмейкъри. Като такава, тази група пациенти също може да бъде лекувана без никакви притеснения.

Дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка

Модернизираните апарати имат нов дизайн, спестяващ пространство. Тънките ръкохватки са оборудвани с LED пръстен и прилягат удобно в ръката. Допълнителните акценти включват голям 700 ml резервоар (PB-520 и PB-530) с индикатор за нивото на течността (PB-530) и интегрирани програми за промиване на системата.

Безжична полираща система Proxeo Twist от W&H

W&H разшири портфолиото си чрез безжична система за полиране за по-голям комфорт и свобода на движение по време на профилактика. Комбинацията от прав наконечник и съответстващи накрайници за еднократна употреба осигурява по-добър достъп до обработваната зона. Дори моларите са леснодостъпни.

Гъвкава работа без кабели

Благодарение на безжичния дизайн, лекарите по дентална медицина и денталните хигиенисти могат да се възползват от по-малко натоварване на ръката, тъй като няма кабел, който да предизвиква опъване. Това намалява умората на китката по време на полиране и осигурява спокойна работа дори и в натоварените дни. Теглото на наконечника е наполовина по-малко в сравнение с теглото на конвенционален редуциращ обратен наконечник с микромотор.

Отличната производителност по време на обработка и абсолютната свобода на движение осигуряват безопасно и надежно полиране без стрес. Мощната, дълготрайна литиево-йонна батерия осигурява гарантирана издръжливост през целия ден. Безжичният педал за управление позволява безстепенно регулиране на скоростта и подобрява начина на работа.

Добър достъп до обработваната зона

Задвижващият ротиращ наконечник в съчетание с W&H накрайниците за еднократна употреба осигурява лесен достъп до труднодостъпните зони в устната кухина на пациента. Дори моларите са леснодостъпни и могат да бъдат полирани ефективно и щадящо. Накрайниците за еднократна употреба се адаптират оптимално към зъбните повърхности.

Едно управление – две устройства. Proxeo комбинирани комплекти

Най-новите продуктови допълнения към портфолиото за профилактика на W&H са по-интуитивни и лесни за работа. Пиезо скалерът Proxeo Ultra PB-530 и безжичната система за полиране Proxeo Twist PL-40 H могат да се управляват само с един безжичен педал за управление. Това позволява да се използва пълната функционалност на двете устройства. Независимо дали става въпрос за внимателно отстраняване на супра- и субгингивална плака с помощта на пиезо скалера на W&H или ефективно ротационно полиране на зъбни повърхности с помощта на безжичната полираща система – потребителите могат да превключват между двата продукта за профилактика, когато е необходимо.

Максимална свобода на движение

По-малко оборудване в денталната практика означава повече пространство и свобода на движение за потребителя. Новото решение за профилактика на W&H се нуждае само от един педал за управление, вместо от два. Безжичната технология е допълнителен бонус за денталните практики, тъй като позволява на потребителите да се движат с много повече свобода и бързо да променят позицията си по отношение на пациента. Това улеснява гъвкавата и ергономична работа във всяка ситуация на лечение.

Лесни за актуализиране

Ако денталната практика вече разполага със съответните W&H устройства за профилактика, те могат да бъдат актуализирани за използване с новата система.

Кажете сбогом на оцветяванията и периимплантита с Proxeo Aura

W&H завършва гамата за профилактика и пародонтално лечение с новата ръкохватка за въздушно полиране Proxeo Aura. Системата е подходяща за всички супрагингивални и субгингивални индикации, включително за лечение на периимплантит и позволява ефективна, задълбочена и контролирана работа само с едно устройство.

Професионално почистване на зъби, брекети и пародонтит

Proxeo Aura е идеален както за почистване на интердентални пространства в супрагингивалната област, така и за почистване на брекети. Джобове с дълбочина до 3 mm могат да се третират минимално инвазивно и ефективно с настройката “PERIO”. В комбинация с особено гъвкавите накрайници за еднократна употреба, опционалната перио разпръскваща глава позволява обработка на джобове, по-дълбоки от 3 mm.

Съвременна прахова система

Налична е и широка гама от пудри, които са специално координирани с ръкохватката Proxeo Aura и също така са щадящи зъбната субстанция: фините частици на натриевия бикарбонат (Ø 40 µm) са идеални за отстраняване на оцветявания. Сферичният калциев карбонат почиства възстановяванията и може да се използва при лечение на пациенти на диета, изключваща употребата на натрий. Също така има на разположение и глицинова пудра за всички субгингивални и супрагингивални индикации.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>