Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Промяна в периода на провеждане на изложения Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика

Във връзка с Решение на НС на Р България за въвеждане на извънредно положение от дата 13 март 2020 г., и Решение на МС от 08 март т.г., за въвеждане на мерки във връзка с установени заразени с Covid-19 на територията на Р България, като организатор на изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика, Интер Експо Център, отлага провеждането на изложението в обявения период 13-15 май 2020 г.

Като част от социално ангажираното общество смятаме, че при така създалата се в глобален план ситуация, не е възможно безопасното провеждане на изложението през м. май т.г.

Стремежът ни е всяко наше изложение да даде максимално успешна формула на бизнеса за организиране на професионална браншова платформа за презентация и договаряне. Това е възможно само с усилията на всички участници, като изложители, професионална публика, богата съпътстваща програма с експертни теми и лектори.

За нас приоритет е грижата за живота и здравето, както на нашите служители, така и на служители на фирмите изложители, и на посетители на всяко събитие, организирано на територията на изложбен комплекс Интер Експо Център – София. В тази връзка сме предприели необходимите мерки на територията на изложбения комплекс, чрез засилени хигиенни и дезинфектиращи мероприятия, които ще бъдат осъществени за целия ни календар от предстоящи мероприятия.

В очакване на положителна промяна на ситуацията възникнала с разпространението на Covid-19, както на територията на Р България, така и в международен план, взимайки предвид необходимостта на бранша, обсъждаме възможностите съобразно действащия календар на изложенията на Интер Експо Център през 2020 г., да предложим нов период за провеждане на изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика във второто полугодие на 2020 г.