Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Пробив в оралната хирургия

Пиезо технология като удобно допълнение за Implantmed от W&H

Новият Piezomed модул от W&H променя правилата в пиезохирургията. Модулът, който на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще открием в зала 3, щанд С9, се монтира лесно към имплантологичния мотор и така комбинира пиезохирургия и имплантология в едно устройство. По този начин W&H обхваща целия хирургичен работен процес.

Стандартизираната работа на модулната система опростява ежедневните работни процеси на екипа в практиката. Необходими са само един иригационен шлаух и физиологичен разтвор, което позволява оптимизирана работа.

Независимо дали става въпрос за ежедневна или интензивна употреба, с Piezomed Plus и Piezomed Classic, W&H предлага два модула, покриващи всички изисквания за пиезохирургична практика:

  • лесно управление
    • патентована автоматична функция за разпозване на накрайника
    • безупречно и прецизно рязане
    • оптимално охлаждане на мястото на третиране благодарение на специалния дизайн на спрея

Всички продукти и функции, които се предлагат с новата модулна система, са изцяло съобразени с работния процес на потребителя: хирургичните наконечници на W&H позволяват процедурите да се извършват с ненадмината прецизност, докато безжичният педал осигурява по-голям комфорт и свобода на движение. Osstell Beacon за измерване стабилността на импланта дава сигурност при оценка на правилното време за натоварване на импланта. Изчерпателната документация гарантира пълна проследимост.

„Имплантология и пиезохирургия, комбинирани в едно цяло – това е истински пробив във всяко отношение!“, коментират от W&H и допълват, че повече за иновативното предложение можем да открием в сайта www.wh.com

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>